Wednesday, January 4, 2012

menulis

ok, months dah x update blog..
sebab..
sebab..
sebab malas nk bertekak dengan wifi utm...

ok, currently having my final exam..

one paper done..
5 more to go..
phewwww...

:D

x nak tulis banyak2..
walaopon isu hangat sekarang pasal ustaz azhar idrus dan adam adli...
kalah dowh citer kawin lisa surihani..

kesian die, punya la kawin ngan jutawan
nak gempak2
last2 adam adli punye citer lagi hot dari wedding die...

salah timing tuh..
xpe2, x yah nak gempak2 pon xpe asalkan bahagia kan2 lisa...
heeee.. :D

so buat mahsiswa n mahasiswi satu malaysia..
good luck untuk sesapa yang ambik fina exam tu...

pasal isu adam adli tu, biarlah Allah yang tunjuk kt akhirat nnti siape btol siape salah...
nak berdebat panjang2 pon x guna...
kita sendiri tak tahu apa yang berlaku..
nampak di mata, tapi di hati semua orang kita tau kn apa niatnya..
tu hanya di pengetahuan Allah...
berpuluh2 blog and pendapat yang aku baca, smue laen2..
terpulang lah kan, pendapat masing2..
tapi bukan hak kita untuk menghukum kan...

lagipun..
aku x dapat apa2 pon nak tulis pasal benda ni..
still kne jugak menghadap 6 paper final ni..

buat UPSI, jage leklok pagar tu haaaa..
nnti saksi kat akhirat tu, ape yang berlaku malam tu...
siapa yang sebenarnya salah dan siapa yang betul...

semoga yang benar sentiasa di landasan yang benar,
dan yang salah tu cepat2 caru u-turn terdekat yep...

ok, 10 jam lagi aku nak jawab paper english advance..
so bagi mendapatkan penulis 7 pages yang mantap,
aku perlu sleep tight..
hehehe...

selamat malam semua..
Semoga sentiasa di berkati Illahi.. <3

No comments: