Friday, September 23, 2011

next

phewww...
dah lama x update blog...

kamu tau, sekarang tengah pesta konvo...
hari ni 3 kali aku pegi...
tengahari, petang dan malam...
huahuahua...
padahal xde benda pon yg best kt situ...
yg sem lepas punya lagi gempak n best3x...

sem ni mlas nk menaip kt sni..
sebb keje belambak lambak.. (*bajet rajin sgt revise)

electronic technology
electronic devices
signal and network
engineering math
effective communication
english advance for academic communication
basketball

wohaaaaaaaa...
nampak x betapa aku xde mase untuk revise pon sebb asyik nk pegi pesta konvo yang busan itu...

but subjek effective communication tu macam main point untuk release tension...
boleh ketawa terbahak bahak dan terguling guling...
best kau tau...

thank god, it's on wednesday,
in the middle of weekdays...

rabu, kelas start pkol 8 pagi, habes pukol 1 tghari..
lpas tu sambung ko-q basketball...
-,-""

walaupon sem ni seperti awal2 sem yang lain,
(berkobar kobar nak naekkan cgpa)
tapi kali ni penuh mencabar tau...

ok, jam menunjukkan 5.03 pagi...
aku x tido lagi..
sebb internet cuma ada pukol 2 pagi dan keatas...
dahsyat kannn????

hari ni nora nak ajak teman dia pegi ushar motor yg nak dibeli...
dalam hati sekarang pikir idea mcm mna nk bagi alasan x ikot..
sebb mengantuk, lpas solat subuh baru nk tido...
kang aku pengsan tengah jalan sape yg nak angkat???
nora tu saiznye separuh dari aku....

petang pulak, encik arif buat open house..
tu lecturer electronic digit sem lepas...
n petang tu jugak konvo my kazen,
shafirah samsuri (degree in chemical engineering, UTM)..

yesterday konvo kakak aku,
mazni mohamad (degree in pharmacy, USM)

tahniah kamu berdua..
lepas ni plan untuk dapat sijil nikah pulak...

seamalam baru habes bace novel written by "alexender potter", tajuk, "u're the one that i dont want"
seronok tawu...
comel giler citer tu...
looking forward to buy "perfect scandal"
beli buku di MPH perlu pikir sejuta kali dulu...
1 novel RM 37.00
buku electronic aku semua tu pun dalam purata 18 ringgit je sebuah...

so.. soo.. sooo...

ok, till here...

bubbye....

No comments: