Wednesday, February 9, 2011

be you as i

it's been weeks x update blog..
one word,
"BUSY"

sape pon boley cakap busy, busy, busy... kan??

Azali pernah cakap, "klau kite nk 25 jam dalam sehari, kita akan dapat 25 jam sehari, klau kita rasa mcm sehari tu ade 5 jam saje, tu kita sendiri yg buat die jadi 5 jam"

i wish i can have 48 hours in a day..

currently assignment bersepah sepah atas meja..
bunch of lecture notes haven't been touch..
report survival yang nearly done..
modul khidmat pendidikan rahman that not even one prepared yet..
induksi jurutek..
FYE program..
quizzes that start to killing me..
khidmat pendidikan han yang ntah sampai ke mana..

hadddoiiiiiiii....

bak kata tehah, she wish she can sleep for a month, then wake up when everything is settled..
________________________________________________________

survival dah seminggu dah lepas...
n one word "SUPERB"
walaupoun hujan tu x nak jugak berhenti,
but we make it as no excuses..


redah je derr...
bukan hujan batu or salji...


once again fatin cipta lagend tersendiri..
jatuh sampai pinggang sakit, x boleh gerak..
nora cakap, " dah x de lagend aku nk jadi fatin, smue ngko dah ambik.."

and the consequences, sgr besar...
n berpanjangan..
doktor pon dah pesan mcm2, jgn byk gerak, n jangan buat kerja berat..
to date nothing can heal that..
it's kind of the bones had bend to certain degrees..
ape pon fatin, smoge sabar n tros lah buat muka happy go lucky ngko tu..
even inside, ko sorang je yg tau, sakit n sedihnye..
u have me anytime..

nk bercerita panjang pasal survival...
tapi masa mcm xde je..
ni pun time lunch hour aku ambik 15 minit untuk update blog ni...
jap lagi ade kelas circuit theory n differential equation..

dun say anything if u find me so messy..
that how am i right now..

kampunggal~
busyness, just go away...

1 comment:

DATO MUDA NIZAR said...

wah2..naimah,.bz naa,..hehe,..ada masa free mai ar folo bloq aku..hehe