Thursday, January 6, 2011

i'm not yet 20

3 days ago, 3rd january adalah burfday aku...
maka dengan ini, genaplah aku 19+1 tahun.. (20 is a nightmare number)
dan first time dalam hidop ade 2 birthday kek..


from foundation students friends

from coursemate friends


ouhhhh, long time x update blog..
sebabbbb.. (to0 much to0 list)

dah 4 hari sem 2 start..
subject agak pembunuh (killer)


sekarang patotnya ada meeting kelab..
penat2 aku perah otak pikir nk buat game ape mlm ni,
tetibe virus demam datang bertandang..

haissssyyyyyy..
dah nearly pukol 12.. budak2 tu meeting x habes lagi..
rase nk je aku pegi jenguk..

btw, dah pukol 12..
esok kelas pukol 8..
nk print note kejap then tido..

seriously sem ni berkobar kobar lah konon nk dapat cgpa baek dari sem 1...
rase mcm sem 1 terok giler..
rase mcm bodoh je..
tapi bile tgk list cgpe kelas nearly 3/4 x lepas 3.00
rase mcm patot bersyukur lah jugak..
atleast wujud jugak no 3..

post ni serious bapak bosan..
sebb dah mlas nk tumpu tulis blog skrg..
sebb sem ni subjek x menggoda aku untuk bukak laptop.
x mcm sem lepas yg bile buat programming terpaksa bukak laptop dan YM pon outomatic online..
lalu tergedik gedik menggoda aku..

sem ni aku more kepada buat photo diary..
everyday klau buat something nice, ambik gambar, print then lekat dalam mini sketchbook..
seriously sgt best..
try it out..
next time aku upload gambonye..

ok, till here..
go0d nite...

kampunggal~
i hate flew n fever. seriously!

3 comments:

Miss Ekin said...

naimah...hang dh tak guna dh ka num celcom..hari tu nak wish besday hang tapi tak delivered pon..apepon belum terlambat kan aku nak wish hapi besday!!!!!!!!!!!

naimah said...

xla.. no yg sama sayang oiiii...

FAtiN ThAniAh_YaT said...

mama, epi belated besday..smoga dpjgkn umo n dimurahkan rezeki..=)