Tuesday, January 11, 2011

facebook ouh facebook

ok, minggu2 ini sangat busy..

this weekend camping untuk EUPHORIA, Kem Kaizen, Pontian
next weekend camping FYE, Tanjung Piai
n the next other weekend SURVIVAL CAMP, Endau Rompin State Park

n untuk survival tu aku dengan malasnya nak mampusnya kena jadi S/U..
nice kan utk orang paling terok buat filing..
Onion Emoticon Set

yg EUPHORIA tu camping untuk blaja jadi FASI and all those management thing in the club (first year di kerah join mcm mangsa tentera jepun dlu.. hahaha..)

FYE (first year experient) yg ni mmg btol2 rugi x pegi, sebb fakulti buat untuk first year.. (jadi first year tu seumur hidop sekali je)

SURVIVAL tu untuk ahli kelab.. mungkin untuk blaja jadi survivor yg baek klau tersesat dlam hutan nnti..

ok, hari selasa 2 minggu berturut turut cuti..
cuti ape ntah, aku pon xtau..
so hari ni berjaya buat revision INSTRUMENTATION..
Alhamdulillah, ade lagi waktu Allah bagi untuk study..

dan malam ni ada kelas TITAS secara online..
maju pelik je lecturer titas ni...
8.30, all 36 students have to sign in in elearning n access the chat..

tajuk: kepentingan blaja TITAS..
selain maksud TITAS, satu benda pon aku xtau.. wakakaka

ouh, yaaaa..

ura ura kononnya FB akan di totop, come tu true..

so, baca2 lah link in FACEBOOK END UP

bagi aku, xde komen lah...
dah banyak orang komen sampai beribu ribu kt situ..

i will get 100000000000...00 opinion klau tanya pasal ni..

cume, i think i put lot of memories there, so agak sedih skit la..
tapi ok jugak kot..
sebb dlu aku pernah pikir jugak,
klau aku meninggal, sape lah nk removekan benda2 x senonoh dlm tu..
oppSss! x senonoh tu bukan yg pelik2 lah..
i mean, maybe ade gambar yg nampak aurat ke, (tu lah, selalu sangat sinting lengan baju)
so, it's a go0d thing jugak...

klau ade opinion yg cakap mungkin ade new social web yg akan muncul,
mmg x disangkal, mmg akan ramai yang nk ambil kesemptan tuh..
well, laman sosial ni seriously agak penting..

klau x percaya cuba tanya naib canselor UTM.
huk3x..

sebb all the news pon selalu muncul kt FB..
mcm mna kitorang 1 blok x tau pon kne update matric kad sebb wifi xde kt blok minggu lepas..
those yg bace status kt FB je tau..
n a lot of things, student get updated dari administration UTM melalui FB...

n agak sedih nk tinggalkan page KLM kt FB..

agaknya mcm mna nk update program n promote program lpas ni..
urm, MT Dokumentasi kan ade untuk pikir tu..

ok, get to go..

Assalamualaikum..

kampunggal~
blogger bila pulak nk bubar...

No comments: