Saturday, October 9, 2010

sleep on rope

tengah mengonjeng internet dengan tujuan nk cari electric circuit untuk buat report electronic, tetibe tersesat dekat webpage ni..
jom aku nk share ngn korang2x...

nmpak gambo bawah ni?? mamat ni Gao Yang, 37 cube nk buat world record dengan tido atas tali yg diikat dekat 2 pokok selama 7 jam...

berlatih dari umur 12 tahun die mmg confident nk buat record pelik ni..
sekali aku nengok aku menggerakkan otak kiri aku yg dah lame x gune since mlas nk revise calculus untuk pikir ape x sakit ke badan tido mcm ni...

as aku blaja fizik," small area high pressure" (ni je law yg aku tau, sebb tu aku x buat cubaan membunuh diri ambik mekanikal)..
tido 4 jam atas lantai pon dah kematu belakang badan, ini kan pulak tali...

mungkin ke klau dah ramai yg ade bakat untuk tido mcm ni, semua hotel boleh kurangkan budget untuk beli tilam tebal2x..

kampunggal~
aku masih berfikir mcm mne nk start tido atas tali tu.. duduk dulu??

4 comments:

black_mel said...

kagum2...bkn semua orang boleh tido mcm tu..silap tido berbelit nnti..hehe..

naimah said...

terbelit?? hahah..
xde nye..
jatuh mungkin..:D

shafiqabdshukor said...

wow..
naimah pndi tekwando..
rumate pndi silat..
combination tg menakutkan...

naimah said...

a.capik: hahah.. ade berani nk ceroboh bilik kitorang??? hahah..
xde, rumate ajk makanan je untuk demonstrasi tu, die bukan budak silat pon..