Sunday, October 17, 2010

schedule


ni schedule terkini ..
actually dah 2 minggu guna schedule kelas ni...
3 days in a week je kelas..
tapi mulot dok bising "x sempatlah, xde masa lah.."
agak2x klau kelas 2 minggu je sehari still nk komplen mcm tu x..
baru 1st sem, x lagi 3rd year ke ape..
cet!

yg hari rabu tu ade lagi 1 kelas, hubungan etnik, 5.00 - 7.00 petang..
agak2 korang aku tido ke dengar lecture time tu..

nk share 1 link dengan korang, "ini" gambar 1 model yg sebijik mcm lisa surihani..
(aku suke giler tgk die berlakon)

kampunggal~
klau masa tu x dapat dibeli mesti duit student dah habes kan...

2 comments:

. . . h u s n a . . . said...

huhu +_+"
bhgia gila hidup~~~

naimah said...

huhuhu.. bahagia lah jugak..
tapi bkn study pon...
maen je... :D