Tuesday, October 19, 2010

plants vs zombie

jujurnya aku ni someone yg sgt membosankan klau cakap pasal game..
(sedeyh annn)

seumur hidop aku cume pernah addicted to 3 game
"warcraft" dengan "minesweeper"
dan yg ke 3,
kwn2 n adik beradik sedia maklum game tetris kt henfon aku maen beratus kali sehari..
dah lebih dari setahun..

dan kali ni aku terjebak dengan virus yg dibawak oleh cik nora..
"plants vs zombie" yg diambik dari netbook adik die yg berumor 10 tahun..
(game budak skolah rendah seyh)

jgn nk bukak pintu bilik aku n jengukkan kepala bila dengar aku menjerit jerit bile zombie nk telan otak aku!!

"naimah? lahh, maen game ke, igtkan ape bising2x"

n aku rase mcm nk uninstall je sebb bile nk buat je revision basic electric, mate aku menjeling jeling laptop...
tgh pikir bile nk sambung maen..
bile dah maen x pulak aku jeling buku aku..

n sebelom kertas jawapan basic electric aku sabtu ni dipenuhi muke zombie, baek aku delete shortcut zombie dari desktop..


korang try ar maen! super duper best!

p/s: kesian si tehah yg asyik pinjam laptop aku n nora sebb nk maen..
sebb laptop die windows 7 x boleh install, kcuali download trial untuk sejam..

kampunggal~
bile dah kalah die naek "ZOMBIE ATE YOUR BRAIN!"
tetibe aku pon rase mcm sakit kepale..
what the whatt!! gila phsyco game ni!
___________________________________
ari tu 10/10/10, bapak belambak org dating dekat kafe..
mlm esok 20/10/2010, agak2 klau aku pegi ade lagi tempat kosong x..

3 comments:

shafiqabdshukor said...

bg laptop tu kat abg shafiq..
biar abg shafiq smpn..
huhuhuhuh

naimah said...

hahaha.. boleh2x..
kite tukar, sy simpan camera a.capik.. boleyh???
heheheh..

shafiqabdshukor said...

er..
x jadila...
huhuhuhuhu