Thursday, October 21, 2010

a new day updated!

petang tadi pegi kelas english for communication..
mcm biase klau x buat short drama,
(direct je dpat watak tukang jual mkanan! haiittt!!)
mesti bosan..
tadi blaja format soalan final...
ntah ape kebosanannya bile nota yg aku salin kt depan tetibe kt bawah tu ade lukisan "plants vs zombie"

kan aku dah cakap, x mustahil test basic electric sabtu ni ade gambo zombie dekat kertas jawapan aku..
maaf miss balqis, x sengaje..

nora: ngko ni mmg dah kronik punye addicted ni..

ni gamber pelajar contoh..
sebelah aku, ayu n han.. (budak 4 rata)
kitorang pelajar contoh sebb dudok 1st line...
(contoh lah sgt, bile kuiz aku jgk yg dpt mcm dudok blakang sekali)

cube tgk sebelah han tu, line sebelah sane xde org ddok 1st line..
kitorang je yg kt depan..
(aku terpaksa ikot ayu! padah kawan dengan student skema) hhuuhu
bile lecturer mngajar, mmg kne tahan ar mngantuk..
kang ade jugak aku kne baling ngn marker pen tu..
_________________________________________________

mlmnye pegi jamuan AGM smart camp..

saje nk kacau jamuan kelab orang.. ngehehe..
for the first time aku join aktiviti kelab smart camp..

saje syok2x ambik gambo...
start makan pukol 9.45 mlm...
aku dah la meeting klm pukol 9.00...

cepat2x mkn (sampai nk tercekik aku, x minum air)
trus pegi meeting...

tros plan untuk xtiviti sem depan..
hopefully smue program yg dirancang dapat buat..

aku nk sgt gi zoo.. huk3x..
maklumlah last skali pegi mase darjah 4.. :D
(aku dah lupe ketinggian zirafah)

insyaAllah, klau ade rezeki nk buat khidmat masyarakat dekat Terengganu~
hiakk!! hiakk!!
(pehal tetibe je ni)

aktiviti untuk derma darah 2 kali..
aku tiap2x kali ade kempen derma darah berkobar kobar nk derma..
bile dah nk reg, tros x jadi..
takowt douhh tgk byk giler diorang sedut darah..

kem survival
-endau rompin..
abg amir: objektif camp, untuk survive..
aku pon x paham tu,, muahaha..

simbiosis
-camp untuk 1st year..
-aku dah chop nk jadi hantu untuk night walk.. kih3x..
(bajet x takowt ar kan, nnti aku yg lari sekali ngn budak2 tuh)

ouh, byk sgt nk tulis lt sini.. 18 aktivit planned..

balik pukol 12.00...
konklusi nya, jangan nk mnyibok program orang..
(kt mne ade program kt situ ade aku)
cet!!
keje sendiri pon x terkejar..

kampunggal~
lapar3x!!!
semalam baru aku sedar, cite cite aku yg baru, "nak kahwin dengan doktor"
:D :D :D

2 comments:

black_mel said...

gambar pokok yang leh tmbk 2 bijik peluru dengan 4 bijik peluru xde ker?hehe..yg endless tu xleh abis pun...

naimah said...

ouh, yg itu.. yg itu laen kali sambung dekat paper laen.. huhuhu..
yg puzzles tu susah sket..
mlas nk maen yg tu..
game tu bias.. heheeh