Friday, October 22, 2010

my cute dr..

tadi gonjeng2x..
(asyik gonjeng internet je aku ni)
tetibe jumpe gambo dr lukman..
heeeee..
dr aku dekat DEMC Shah Alam tuh..

comey kan????
mcm chinese..


aku suka5x ngn dr ni...
even blaja dekat local universities je..
tapi die sambung untuk surgical dr, n training dekat Korea for few years..
then buat speacilist in laparoscopic dekat France..
n now also senior lecturer dekat monash university..

n die sgt friendly..
dush3x!!
dah ar cute..

ni mase buat bantuan kesihatan dekat Philipines lpas kejadian taufan kt sne..

ni, lobby DEMC, klau nk jumpe die, naek escalator sebelah kanan ni,
then masok "surgical consultant department" sebelah kanan..
bilik die no 6..
tapi for sure, appointment lah dulu yer..
n klau korang sakit bout laparoscopic jela..
jgn sakit kepale korang nk g jumpe die..
tu mmg salah besar..

knape tibe2x buat post pasal dr ni???
saje je arh..
dah terjumpe pic die..

to dr lukman: terima kasih yer sebb jadi dr saye.. mintak maap minggu lepas x pergi appointment tuh even dr dah send message reminder untuk appointment.. (tp saya dh reply ckp x pegi kan???) hehehe

best dowh klau masok ward sini, boleh pilih nk bilik tema japan, france, malay tradisional, or deluxe...

kampunggal~
aceceh, mentang2x dah cite2x nk kahwin ngn dr tros post pasal dr kan...
ngeeheheh..
x, ni sebagai pembakar semangat untuk blaja pandai2x cm die.. (alasan2x)

No comments: