Monday, September 20, 2010

night & day

tadi masok lab electronic..
dan dari before cuti lagi nekad dah x nak gadoh2x ngn si nabil kang circuit board tu boleh patah klau berebut mcm last weeks..
klau agak nk bertengkar je diam tros! buat xtau..

so, hari ni aku berazam untuk proses pendamaian berlaku..

tadi buat test electronic, lpas habes kne ddk dlm group untuk buat litar..
tetiba,
nabil: boleh buat x tadi test?
dussh! mcm nk terjatoh kerusi..
wah3x, ngko pon ade pikir nk berdamai ngn aku jugak yek??

bagos lah ye, byk lagi bengkel lepas ni nk menghadap muke masing2x,
xdelah aku ni asyik mengutuk ngutuk ngko lpas lab..
n mcam yg ngko jugak mngutuk ngutuk aku kt paan..
(jangan ingat aku x tau ko kutuk aku lagi dahsyat! cet!)

tadi electronic circuit x sempt siap..
xpe, itu normal..
semalam tikah balik dari lab pon x siap jugak..
sampai 5 pagi tadi diorang bertungkus lumus..
LED still x menyala..
aku habes lab pukol 11.30 pagi tadi pon diorang still bertungkus lumus..
LED x menyala jugak..

aku dah siap, tapi x menyala.. mcm nk campak je photoboard tu masok longkang..
akhirnya pukol 2.45 tadi menyala jugak!!
yea!!
even test pakai bateri henfon china tehah je sebab kitorang mlas nk membazirkan duit beli bateri..
haha.. kedekut!

yg paper tu circuit, yg atas photoboard ni, design sendiri mcm circuit tu.. ala2x mcm lampu liplap liplap raya tu..

best weyh buat bende ni, wlaupon mulut mecarot mcm2x sementara nk siap..
buat cik nora, jgn stress2x..

_________________________________________________

baru je blaja cara2x nk download movie dr my sepupu..
incik baihaki..


wahhhh! lpas ni lagi kuranglah masa untuk study nampaknya..
dan cik laptop, maafkan saya sebab keeping you on more than 24 hours..
dahla xde cooler.. ksian cik laptop~
_________________________________________________

mlm ni ade induksi soul fusion..
dengan abg sab dan angkatannya..
mari ber fasi..
________________________________________

result test 1 dah kluar..
calculus, programming, basic electric..

calculus: ok, setimpal dengan usaha yg ciput : (
programming: alhamdulillah, ni blaja kali ke2, klau x dpt result cenggini, mmg patot berus otak biar sihat sikit..
basic electric: alhamdulillah, among the best result.. tp still x puas hati org lain boleh je lagi tinggi.. tengok si baizura, dpt 95%! bapak hebat!



kampunggal~
assignment basic electric & calculus bile nk jalan naimah???

5 comments:

shafiqabdshukor said...

pergh hebat...

shafiqabdshukor said...

pergh hebat...

naimah said...

siape?? baizura??
hahha..
puji baizura eyh.. wink*wink*

black_mel said...

haha..bagus2 dh berdamai..hehe...btw..baizura tu nama penuh dia saper?hehe..

naimah said...

wah black_mel dah berkenan ker??
hahha..
hot stuff tuh.. :P
noor baizura.. knal ke??