Wednesday, August 18, 2010

profilling test result

ok, yesterday i got an emel that was sent by PM Dr Syed Mohamed Syafeq.. a little bit surprise..
how can someone with that tittle send me an email..
x pernah pulak ade lecturer name mcm tu..
paling2x x pon email dari PM Dr Rosli, PM Dr Nik Rumzi, and Dr Sia Keng Yek..
yg ni mmg x pernah tgk..

tros click subject "Profilling Test Result"
apekah ini..
n once get in, there's a username, password and one link that i have to click..
click je lah kan..
there's one page kne masokkan usernama dan password..
dan ini pon kluar...

tadaaaa~

demographic profile..
hahah!
xtau lah knape and macam mana aku boleh dapat bende ni..
dari pusat kaunseling utm....
n aku tanya2x org lain, xde pulak yg dpt..
muke aku ni mcm penjenayah ke??
hahaha..
n the best thing is..

aku rasa smua tepat!!
kah3x..
tgk tu, intellectual and achievement, Moderate je...
heheh.. xpe2x, aku sedar..
n i paste it on the wall right beside my bed..
sebab, nampak tak that one in red box?
90% resiliency; tough minded, independent, determined, perseverance..
n that one thing motivate me so much!
TOUGH MINDED!

kampunggal~
masih terfikir fikir mcm mne die hebat sgt boleh keluarkan result yg exactly aku rase tepat! urm..
and kenape aku?? wohoh0

No comments: