Tuesday, August 17, 2010

cit! cit! cit!


ni namanya ^&*%$
siapakah ini? sepanjang 19 tahun 8 bulan 15 hari hidup dekat dunia ni aku x pernah kenal siapa dia ni..
n i dunno how can he became one of my friend in facebook, maybe dah tersalah approve because i never approved unknown person..
n ini adalah kali kedua chat mcm ini keluar..
tolonglah beradab skit ye...
ini bukan pasar borong..

Fecebook, connecting people~
mcm nilah jadinya..

yang pelik, status nya in relationship!
ngko x nampak status aku ke??????

mmg x nampak sebab aku x view kn status aku!
n itu tak bermakna aku ni single ke, married ke, in relationship ke..
kampunggal~
perangai apakah ini??
ok, lantak ngko lah.. removed from the friend list..
sape nk ambik! konfem jd pakwe!
marah? mmglah! i hate this kind of feeling that i think that i'm someone that u can easily ask those STUPID question!

6 comments:

:: Zanna :: said...

hye..dek jgn layan la org mcm ni~~huhu block jer id fb dia...:)

syafawati said...

BAPAK LAWAK WEYHHHHH!!!

nurulain zakaria said...

PEH...NAIMAH tahniah.....hbat seh..aku tak pnh dapt pon....:)

siti fatimah musa said...

hahahaha...lawak teqok weh...xtahan aku....gelak guling2...

naimah said...

kak zanna: entahlah pelik btol la manusia zaman sekarang ni.. haisy..
capa: a'a, sangat LAWAK KAN!
ain: ni klau dah x berapa nk btol mmg mcm ni..
timah: mmg ptot guling sampai jatuh katil..

shafiqabdshukor said...

sabar la ye naimah..
hhehehe