Monday, August 16, 2010

urm.. marvelous ~

ok hari ni seperti biasa hari selasa, ade bengkel elektrik..
klau x bertekak dengan si nabil mmg x sah..
dan hari ni mula berkira kiraberapa minggu lagi sem ni..
nk estimate lpas habes sem ni adakah aku dah gila sebab berkerja dengan manusia ini..
x tercapai cita2x aku nk jadi electrical engineer..
sob3x!

lepas habes bengkel. teros pegi ofis untuk jumpe encik mus..
malangnya bos saya, abg qaha x sihat so tros balik kolej.. dan tiba2x teringat..
wink!wink!

baru2x ni ade beli barang online..
arh, mcmlah xtau hobi terkini aku tuh..
buat boyfriend saya (oPssS!) nnti dah kawin jgn sub kan credit card utk saya, nnti bak kate abg syafiq, kite mkn pasir..

ok, pergi ke ofis and ambik parcel~
lalala.. ini dia..
jeng3!


nk tau ape.. meh2x kita bukak..
hebat jugak die seal..
jenoh nk bukak..


dum dam..
mari teruskan...
bukak lagi yea..
and tadaaaaa~


wah2x.. dah nampak??
jap, kite bukak yg kecik ni dulu eyh...
lalalalla~
jeng3x!


happy birthday Aza!!
hehe..
(syafiqa, ko nk rahsie sgt birthday ko, klau x dpt buat sekali)
untuk pengetahuan semua, ini adalah coklat ye!!
huhuhu..
(aza, aku kasi ni untuk ko simpan buat kenangan, jgn mkn pulak yeh)
kahkahkah..

and yg besarnya..
mari3x..


nk tau ape word nye.. mari susun susun..
ini die~
sory yea..
tersalah rotate..
pandai2x lah korang tonggeng laptop or kepala klau nk tgk ye..
"selamat hari raya umar dan elya"
hoho.. y tu dah tercicir.. maybe cik atiqah x perasan kot mase hantar..


ok, ni untuk si baby elya dan baby umar je mkn..
selagi diorang x boleh mkn coklat selagi tu mak cik simpankan yer..hoho
gila..
kang x sempat sampai kedah mak cik ni haa yg telan dulu...

k, babies.. missy u both so muchie2x..
si elya, dah nk boleh meniarap eyh??
maju2x.. nnti mak cik kasi coklat klau dah berjaya,,
lpas tu mmglah mak n ayah ngko belasah mak cik! heheh
umar, klau balik raya ni dah berjaya lari sekuat yg mungkin pon dapat sebijik coklat..
haha.. kedekut kan mak cik?? mne ade lah...

p/s: to thos yg turut teringin nk jugak coklat cenggini, click here,
make your order.. from cik atiqah~
kampunggal~
programming done.. lalalala..

2 comments:

-atiQah- said...

terima kasih..hehe..
maaf sgt2 sbb xperasan Y xde..
coklat ni nak bg kat umar dgn elya mkn ke, makcik dia yg nak mkn..hehe..

naimah said...

hhaha.. nk tunggu diorang besar lambat sgt.. makcik dielah tlg mkn dlu.. huhu