Monday, August 23, 2010

c.A.L.c.U.L.uS itu sejenis virus yang masih perlu di dekati

aaaAAaaaaaaaaAAaaa!!!
tolonglah! apa jenis subjek kah ini....

dah penat buat exercise, x dapat2x pon.. ade tusiyen calculus x?? konfem aku pergi!



habes! buku yg jadi tempat lepas geram.. hoho


nilah penyumbang kepada kejatuhan semangat nk blaja calculus.. :D ..

kampunggal~
habes aku nk merapu ape test sabtu ni..
tolonglah!! calculus, treat me as nice as i treat u..
kang terbelah 4 bahagian buku calculus ni..

5 comments:

syafawati said...

BAPAK ARR..
aku takde arr sampai conteng2 buku.
naimah naimah ;)

Yon Yusuff said...

aku paham.hahah

naimah said...

aku dah nak sewel sket je lagi weyh...
rase mcm nk drop, nnti buat 9 sem, sem ke 9 ambik calculus semata mata..
grrrrrrrrr...

kakni said...

jum naimah kita study sama2 cuti raya ni..
cam penah blajar je calculus ni..

naimah said...

hahah..
boleh kah?? pharmacy blajo precalculus je kan..
baek mam! huuhuhuuu..
blajo sama2x..