Tuesday, August 24, 2010

apple pie..

okay, klau dapat ini, konfem x cari laen dah..
tercabar jiwa tiap2x hari isnin, rabu dan khamis terpandang mc book dr nik..

sekarang ade strategi baru untuk limitkan waktu online..
gune battery..
lpas battery habes, tros shut down..
efficient kan???
ouh, x..
sebab lpas tu tangan ni gatal nk tarik charger tu untuk cucuk kt tepi laptop..

to wani dan beberapa manusia petang tadi,
tahniah sebab dah berjaya mendapatkan laptop..
wlaupon saya agak kureng berkenan itu "acer"..
o0ppsSs! nnti laptop ni merajuk aku kutuk die..
hoh0..

xpelah, ni jugak lah yg byk membantu aku mase nk buat programming, assignment, lab report, masa asasi dulu..
even laptop cik najwa (adik aku yg form3 tu) lagi best, toshiba..
cuihhhhhh!!
dahla langkah bendul, aku dapat acer jek!
nasib baek aku ni doter yg baek, x ungkit2x..

kampunggal~
bila nk dapat laptop baru..
berangan!!

3 comments:

Nurulain said...

Naimah,kalo berangan nk apple pie,es0k mungkin b0leh dpt lah.heheh

Bella Enveeus said...

ahhh i also wish to get an apple.. haha.. bercita2 dulu tak lama lg mungkin dpt


ENVEEUS.COM First Contest!

naimah said...

ain: apple pie mmg sonang nk dapat.. apple notebook tu mmg berangan lah yeh nk dpt esok.. huhu

bella: wo0W! so lucky.. envy you~ :D