Tuesday, August 31, 2010

bukan sekadar untuk nyalaan api

now i would to share with you all..
gambar mancis2x yg sangat kreaatif!
rasa mcm nk jadi matches collector plak lpas ni..

1. look at the colour.. menarik!
2. yg ni siap ade one side untuk lilin, together with the candle stand..
3. this one, boleh jugak jadi stirrer.. tapi korang jgn terbalik pulak.. yg sebelah atas tu yg stirrer..
4. they also in a form of pieces yg boleh di combine menjadi perabot mini.. comey giler!!
5. ni mmg ade unsur2x artistik an??? gila arh!
6. simple but nice.. at the bottom of the candle...
7. siap ade stand lagi.. mcm test tube holder siap
8. provided dengan tempat letak match yg dah gune..
9. ni kalender yg mna everyday was written on the matches...
setiap hari yg berlalu korang boleh bkat mancis tu
10. smart~
11. can be renovete into stand.. setakat macis je pon.. segala bagai ade...

siap tempat nk guris tu boleh tampal kt kasut...
12. ni sumpah sgt sweet!!! match designed as a card.. cantik kan????



nice kan???
tapi apa gunanya klau akhirnya semua ni hilang dijilat api...

kampunggal~
nnti klau buat nightwalk KLM, gunelah mancis ni..
baru semangat sket nk nyalakan lilin kt tangan pocong tu..

2 comments:

shafiqabdshukor said...

ceh berani je ckp kat cni nk nyala mancis kat tgn pocong...
hahahaha..
padahal...

naimah said...

eyh, sy lepas lah bende tu abg syafiq..
even terketar ketar jugak..
huhuhu