Monday, August 30, 2010

komitmen konon

potpet2x, cakap pasal komitmen lagi!
cit! cit! cit!

if you cant give your full commitment in your position then please don't be there..
sebab kan orang2x mcm ini, manusia lain yg cube korbankan masa untuk cube bagi sepenuh komitmen xde hasilnya..

mase offer mt, semue ok.. bile buat kerje, meeting, nampak muke pon x..

orang lain pon nk shopping jugak, orang lain nk tido jugak, org lain pon penat jugak..
pikir2x lah sikit...

please grow up!!
we dont need selfish people here..

especially si Adam, pengarah yg mmg dah cuak giler, buat meeting, 4 MT x datang..
progress langsung xde.. nak provoke pon dah besar2x kot..
kesian die.. (bukan die je, yg lain pondah stress kot klau mcm ni!)

lupe, thousands thanks to dila, han, nora and tehah..
dan akak2x mpm...
sebab dah tolong cuci pinggan mangkuk, sudu mlm iftar fke hari tu..
even esok tu ade test calculus n programming..
klau nk harapkan ahli biro kebajikan jurutek..
huh! 2 org je wujud dari ramai2x..
yg laen tu ghaib ke mna ntahlah..
(once again, commitment!!)

kampunggal~
jawatan smue nk, kerje semue xnak.. hisy!!!

5 comments:

shafiqabdshukor said...

sabar la ye..
standard la bnde2 cmtu jd..
yg pntg korg jgn down dan support en pengarah tu ye....
berusaha..
kitorg MT kelab sedia bntu...

naimah said...

hahah.. dah emo sebentar..

tulah nasib baek abg eri, abg haziq, abg izaat n kak nadia dtg bg support smalm.. dh nk nanges adam.. huhu..

tension ouh, klau ade yg selfish cenggini..
1 keje pon x jalan lagi..
kang mkn kt p19 je kite smue.. hehe

a kl citizen said...

itu adat dalam bekerja... bila di luar nanti lagilah parah

black_mel said...

mt tu managment trainee ker?biasa la...x semua org rajin...apa2pun kita kena rajin...kerja halal so biar kita dapat gaji yang halal..

naimah said...

cikgu normah: a'ah, mmg adat kerje dlm team.. ni baru program kecik, klau keje nnti xtau lah.. huh

black_mel: xde lah kerje.. i'm just 19.. huhu.. 1st year degree baru.. mt, majlis tertinggi untuk program majlis hari raya kelab.. tulah, biarlah diorang, yg penting jalankan amanah dan tanggungjawab yg org dah bagi.. amanah tu penting! :D