Wednesday, July 21, 2010

VIP konon~

best planner!!
nampak gambo dekat bawah?.. tu list aktiviti2x aku dlm masa terdekat.. yea! 10..

ini die..

aktiviti: Kelab Lambaian Masyarakat
date: 22/7/2010
time: 9.00 p.m.
venue: Court Basketball, KTC

aktiviti: Persatuan Mahasiswa Islam
date: 23/7/2010
time: 8.30 p.m.
venue: N24, dewan kuliah 8

aktiviti: Latihan Bola Jaring
date: setiap petang
time: 5.00 p.m.
venue: Court Basketball KTC

aktiviti: Intel Elite Programme
date: 25/7/2010
time: 9.30 a.m.
venue: Dewan Astana, KTC

aktiviti: Ladies Night
date: 23/7/2010
time: 8.30 p.m.
venue: Dewan Astana, KTC

aktiviti: PSpice Workshop
date: 28/7/2010
time: 5.00 p.m.
venue: FKE

aktiviti: Usrah (PMI)
date: 24/7/2010
time: 7.00 p.m
venue: Wakaf S19

aktiviti: Ceramah Pendidikan Seksualiti
date: 25/7/2010
time: 2.00 p.m.
venue: Dewan Astana, KTC

aktiviti: Warna Warni 1 Malaysia
date: 24/7/2010
time: 8.00 a.m.
venue: Sekitar S01

aktiviti: Perjumpaan pelajar tahun 1 FKE
date: 23/7/2010
time: 3.00 p.m
venue: P16, FKE

fuhhh!
baru menjawab pertanyaan ain,
"kenape ko busy sgt?"
ntahla.. rase mcm lengang je..
bile tgk stick note yg penuh kt meja study ni, mcm nk gila jugak..
bukan pilihan saya tau, ini adalah WAJIB untuk hadir..

tapi mungkin 1st year ni yg nk rasa involve dengan banyak aktiviti..
nnti dah x kot..
to date, dah reg dengan 6 persatuan/kelab..
memanglah tamak...

semalam mcm sawan geram bila nk download PSpice, tp xleh guna..
sebab windows pirate..
yekah??
so semua kt FKE tu pakai windows ori eyh???

call shah byk kali x angkat..
ingatkan sebab aku gune no maxis, die xtau no tu sebab tu x nk angkat..
sekali dia angkat..
"helo?"
"woi, apesal x angkat? aku call byk kali.." (agaknya ade jugak die nk maki aku sebab xreti cakap elok2x)
"aku baru habes main sepak takraw. x bawak phone. kenapa?"
"ko ambik x fliers psal windows 7 ari tu?"
"x, aku tinggal kt azah (kedai runcit)"
"lah, apesal ko x ambik?? aku nk format laptop lah.. x boleh gune PSpice ni"
"ko pinjam lah laptop org.."
"apa ko igt laptop mcm kalkulator ke? nk pinjam2x, download suka hati.."
"nnti kite pegi lah balik sana, cari fliers tu.."
"ahaaa, nnti ko dapat laptop baru kasi dekat aku.."

itulahhh.. saya nk pakai windows baru..
nk format..
tapi mcm mna nk tranfer kluar dulu benda2x penting ni..
(belom ade external hard disc)
kt fliers tu ckp, "original windows 7"
tapi rm65 je.. boleh percaya x???
kusot!!!

kampunggal~
we'll be back..
petang ni ada kelas Dr Nik..

3 comments:

arai said...

wahaha, rajen update blog? haha.. nnt ak kalahkan jadual xtvt kau... tggu dan lihat

naimah said...

hahah!
dengki lah tu.. :P
a'ah, ko kn bakal mpp..
boley2x, lagi busy dari aku.. hahah

arai said...

ak teringin nk masuk mpp tp ak takot.. haha.. masuk mende lain lah.
rakan masjid.. :D