Wednesday, July 28, 2010

sentuh itu dan ini~

today, i'm full of smile~
wahhh, ayat hepy jek..
klau kt uitm ni, dah lama yot, capa, ain, capika n aza dapat teka knapa..
hoh0..

petang tadi gi pspice punye bengkel..
rasanya 2 jam setengah dalam tu, aku gelak je banyak dari dengar ceramah tu..
haisy! sabo jelah..
rasa mcm nk angkat tangan.
"Cik, cakap malay je lah"
sebab english die mcm lain mcm sket.. ssh nk faham..
instead semue malay je tadi...

sebab die cakap separuh2x je.. lpas tu sambung ayat laen..
aku punya netlist dah mcm netLOST..
xtau amenda aku type..
kejap mcm itu, kejap mcm ini..
nasib baek result electric circuit tu x kluar, "ko tau ke x buat netlist ni???"

mlm ni ade perasmian SUKAM tadi..
mcm meriah je..
but i'm not attending..
ade interview JURUTEK..
n at the same time, perjumpaan KLM untuk register simbiosis..

so, text akak KLM cakap nk register kemudian sebab nk pegi JURUTEK..
xde nk komen byk pasal interview tu, tried my best..
klau ade rezeki, ade lah..
klau xde, x ape.. mungkin rezeki org laen..
________________________________________

btw, dah start menulis ni, aku nk share something ngn korang..
aku kn sekarang aktif menonton citer ILUSI tv3...

citer tu tentang seorang perempuan (diana rafar) yg ada kebolehan ESP..
tau x esp tu apa???

tu kebolehan untuk tau sesuatu yg akan berlaku ataupon pernah berlaku bila sentuh sesuatu barang..
ini betol2x, bukan main2x..
mmg wujud tau...
even kita semua pon ada ESP ni..
tp mungkin x kuat..
contohnya, mcm tiba2x kita rasa x sedap hati, mcm something going to happen..
tgk2x betol jadi.. itulah ESP..

especially our mum lah..
naluri! yea, itulah ESP..
bila rasa mcm anak die sakit ke, ada masalah ke..
tiba2 gelas pecah, then something happened..
klau ESP kita kuat, bila kita pegang sesuatu barang, kita tau masa silam tuan punya barang tu..
hebat x????

tapi jarang2x nk jumpa org yg hebat ESP ni..

kadang2x, people with this specialty, boleh dapat vision lagi..

tulah, aku pikir manelah tau nnti tersentuh kete BMW sesape ke, terbayang aku kawin ngn die, kan best cam tu.. :P
xpon bile pegi sentuh macbook dr nik, dapat tau soalan test basic electric nnti ke..
haha! tu melampau..
gila lah pulak nk gi sentuh macbook die..

so, klau adelah antara korang2x dapat vision mcm ni, n those really happened, jgn lah meng consider kan diri korang sewel atau gila.. itu adalah 1 kelebihan..

ok, done sharing for tonight..

ok, got to go.. need to spend much on calculus..

kampunggal~
tadi pegi FKE sorang2x.. untuk interview jurutek..
masa pegi sesat, masa balik pon sesat.. mengonglah..
dahlah balik tadi pukol10 lebih, nk jatuh jantung aku...

No comments: