Saturday, July 17, 2010

kasut itu pasangan kaki






opocot!!
aduhhh! jatuh terpeleot..
haaa.. nk bli kasut mahal..
dah! ni haaa..
tgk btol2x label tu..
"LOUIS VUITTON"
nk jugak???
alalala.. pegi LV dekat KLCC ye..
harga: 6000..
alaaahh, korang anak2x orang kaya.. apalah sgt ni kan??
(tgk, ramai je mngangguk, bangge!)

org cakap,
"great shoes bring us to a great place"
ok, kampunngal pon kluar ke luar tgk kasut2x depan pintu..
kenyataannya..
sport shoes adidas, sandal cleef (hadiah dr kakak), sandal caspia, kasut hush puppies (hadiah dari kak ema)..
mna 1 bawak kampunggal ke sini??
sandal caspia tu putus time nk daftar, before masok bilik daftar tukar sandal cleef tu..
sport shoes, pakai sepanjang orentasi n hari sukan..
sejak beli x pernah basuh..
inilah hasilnya..


oi, jgn nk mngumpat kampunggal cakap, ni anak dara ke anak teruna ke anak berok ke..
ini adalah bukti kampunggal rajin bersukan walaupun badan x berapa nk mcm erra fazira..

dari maen netball chemical engineering, main untuk sukakneka asasi engine, main netball minggu transformasi siswa utm, semua lumpur2x ade kt sini..
sayang pulak kampunggal nk kikis buang..
hoh0!!

kasut hush puppies tu sentiasa pakai gi kuliah dari sem1 asasi!
hebat kan???
sampai sekarang kampunggal pakai..

kampunggal paling x suka beli kasut sebab susah nk cari saiz..
memandangkan ketinggian begini, kaki pun panjang tau..
so, bile dah boleh beli tu harap dapat pakai lama so x payah lah nk round 7 8 mall untuk cari kasut yg bersaiz besar..

ok.. sebelum kampunngal beri footnote sebagai ayat terakhir, kampunggal nk cakap ni..
kasut yg atas sekali tu dah kampunggal beli semalam..
bile bangun pagi ni dah x de..
mimpi lagi kot..

kampunggal~
kasut itu bawak kite ke mne2x saje..
ey, sekarang kluar bilik, cari kasut mne yg paling byk bawak korang ke tempat yg terbaek dalam hidop..

No comments: