Thursday, July 22, 2010

jatuh!

lihat, pandang, tengok, baca..
conclude yourself...


klau saya pakai cantik2 n kemas2 ke kelas..
kalau saya sentiasa nk dudok depan dalam kelas..
kalau saya selalu tanya lecturer itu ini dalam kelas..
kalau saya sentiasa nk beli beg, kasut segala mak nenek yg baru..
bukan sebab saya nk mengejar ini..
sebab saya ada banyak lagi benda nk buat..
dan impian saya..
"Electric Vehicle Challenge Team"
bukan cinta.. ; p

kampunggal~
post terpendek??

3 comments:

a kl citizen said...

Susah ke nak masuk electric vehicle challenge team tu?

kalau hendak seribu daya kan

terbaru dari saya : saya ikut perlahan dari belakang

naimah said...

susah lah..
nk compete ngn senior 2nd n 3rd year..
dahla perempuan pulak ni..
huhu..

dah buat seribu daya dah, klau xde rezeki, xde lah.. huuu..

ok, i'll check it out...

abon said...

chaiyok2 mama.
bagus betul aku dpt mama cmni..