Tuesday, July 6, 2010

day 4..

hari ni pagi mcm biase ceramah dekat dewan sultan iskandar, campur semua student baru..
semalam jumpe haiqal, hakim, aiman, izhar, amaar, yot, syafiqa..
waaahhh!! happening giler! cesSs! mcm reuneon klas pulak!

x jumpe lagi aza, zul n arif..
(ade nampak zul dalam slide montaj je.. haha)

tghr perjumpaan dengan dekan..
dato' prof madya dr Ahmad..
kecik je orgnye.. tapi hebat!!!

die punye ceramah aku x dgr pon sebab aku tido..
huhu.. mngantuk giler kot!

ptg, main explorace..
kene cari 10 sign staf n lecturer dekat fakulti..
dean, deputy dean, lectury, technician..

sumpah susah giler!
even dah dibekalkan dengan map..
nak tahu sebab ape?
FAKULTI KEJURUTERAAN ELEKTRIK UTM FAKULTI kE 3 TERBESAR DI ASIA TENGGARA

besar tahap bangang! ada byk giler blok..
x mcm uitm yg lagi simple n jalan sekali pon dah boleh paham n tros jatuh hati..
ini fakulti, sepuluh kali round pun belom paham..

n ade 1 lagi blok, tgh dibina.. hujung tahun insyaAllah siap..
tau siape architect building tu???
AZHAR SULAIMAN (alah, pelakon tv tuh)~
sebelum ni tau die arkitek je, tapi x tau hebat mcm ni bile dean gtau die dah berpangkat professor sebenarnye..
hebat kan????

last2x, dua sign je dapat.. kih3x..

penat nk mati..
mlm, mcm biase, ceramah di dewan iskandar..

wah! students mat jiwa, those yang bace blog ni..
ingat lagi x KP abang KU MUHYI???
die hebat giler kt sini.. wah2x..
dahla MPM (sbenarnya mpp, cume tukar nma sket, mahasiswa)
dah tu palapes pulak..
student elektronik mekatronik..
(fakulti saya tu ea! huhu)

suke tgk die bile bercakap kt dalam dewan iskandar..
leadership dari sekolah sampai kt utm, still sama n makin mantap..

ok, esok saya nk kna bangun awal..
sekarang pkol 2 pagi..
nk tido dulu..

kampunggal~
dulu menyesal sebab x tukar architechture first choice.. tapi saya lupa Tuhan itu Maha Mengetahui yang terbaek untuk umatNya.. Alhamdulillah~

No comments: