Friday, June 4, 2010

merapu dana~

esok have to wake up early in the moring..
off to airport..
hantar parents nak pergi umrah,,

reuneon batch 08 ASAK (alumni sains kedah) da dapat green light untuk pegi..
syiok3x..
ingatkan dah x dapat pegi sebab my parents xde kt sini..
time diorang ade pon ssh nk kluar..
but everything involving school mmg slalu green light..

n for my short story, KAWAN have to be stopped for a while..
microsoft office dah mengendalakan semuanya..
n all my writing pon dah hilang..

agak sedih sebab karnival bola sepak ASAK x dapat pegi..
semalam, hari ni n esok..
hope batch '08 dapat menang! hik3x..
boley ke lawan dengan batch yg umo dah 40 lebey?

malam ni mmg x best langsung..
online pon xde orang..
dkt fb pon mcm sunyi je (sejak bile fb ade suara kan?)
x meriah langsung..

sekarang everyday ushar butik online..
dah xda kerja..
bukan nk bli sangat tapi mngutuk baju2 yg x sedap mata memandang
n harga yang amatlah melampau..
x padan dgn barang..
sedangkan sewa kedai x kna pon.. : P

oklah.. mmg dah xde keje kan..
kna tido..
before esok aku kna tinggal.. heheh..

kampunggal~
hidup ini makin sepi...
kadang2 saya kecewa dengan kawan saya, n saya tak boleh nk bpura pura baek..
saya bukan mudah untuk hipokrit, even saya dah cuba sebab nk jaga hati semua pihak..
hipokrit itu sebenarnya penting, sangat~

No comments: