Tuesday, May 11, 2010

waduh2x...

malam yang hening... ouh, syahdu...
_______________________________________

patrick n me~

tahukah anda di sekolah dulu saya sering dikaitkan dengan patrick..
kenal x??
aduuhh.. kawan baik spongebob tuh..
patrick star...

knapa??
arh, nk buat mcm mna dah saya minat menatang tuh..
die baek oo00h..
x, mungkin dia sememangnya trouble maker untuk spongebob..
tetapi dia sahabat yg setia!!!

n wlaupon die bodoh tahap gaban..
(isy, aku x pernah jumpa benda bodoh mcm ni)
xpelah, dia binatang xde akal...

saya pernah buat collection patrick stuff..
tapi sekarang dah ke mana..
dah lama x kumpul2x..

n this...


hadiah dari kengkawan masa form 4..
before i left the sultanah asma for mat jiwa..

masih kesayangan saya!

masa di skolah mat jiwa, saya ada seorang kawan..
ija.. a sabahan girl..
mana saya ada, dia mesti ada..
classmate, roommate..
pegi kelas sama2.. prep sama2.. riadah sama2..
people always call us patrick n spongebob...
huuuu..

perhaps because i'm tall n she's quite short..
or is that because i'm as stupid as patrick??
i hope not!
huhuhu.. (i'm much more smarter than it!)
____________________________________

aku xtau lah..
apa lagi musibah yang menimpa kampung aku...
ouh, ini ujian dari Allah...

"BEKALAN AIR TAKDE SELAMA 3 HARI!!!!"

BOLEY GILA!

ini bekalan yang aku kumpul.. kih3x..


ade lagi dalam berpuluh puluh jug, untuk minum n masak..
dalam bathroom penuh dengan baldi ade air untuk mandi n etc..

aku rase mcm nak pergi cari perigi...
ke sungai ke..
mcm zaman dulu2x..
mne nak tau, tibe2 anak raja lalu..
(kih3x.. mcm citer zaman dulu2x)

macam mna nak masak esok??
aku rase kedai makan still buka kot..
heheh...
bukan xnak masak,
air yg xde.. (alasan2x)

ok, saya akan bersabar dengan ujian bertimpa timpa ini...
__________________________________

adamaya..

saya rasa nak hentak si Dani...
kedekut tahap gaban!!
rasa nak je belasah die biar terkeluar gigi..
__________________________________

kampunggal...
1 senyuman pun sudah cukop indah..

2 comments:

♥darina♫ said...

awwww patrick. comeeel :)

sabar ye kak. nk buat cane. think positive je la. amek kesempatan. ;D

oh aku blum tgk adamaya episod arini. =O

naimah said...

tgh bersabar lah ni doreen...
klau x aku nak gi mandi kat sawah dah ha...

esok last adamaya.. jgn lupe tgk!!!