Monday, May 10, 2010

apakah itu...

waktu: malam.. (cess, penting ke??)
tempat: tempat biasa..
pukol: 12.01 a.m..
__________________________________

ade je benda bikin gua panas..(ni sawan ape guna "gua" pulak ni)
itu org astro x datang2x lagi..
hujan dekat tv gua suda lebat bang oi!!!
ade kilat semue sekali...
dah 2 minggu..
gua x tgk buletin utama (rakyat concern)
fevret gua tu bro!
__________________________________

tadi seorang insan msg2 dengan gua..
tetiba tanya gua..
gua single ke?
(insan itu kaum hawa, untuk maklumat tambahan)
gua suroh die tgk status gua dekat fb..
ade nampak x "single" tuh..
die cakap mne lah tau..
gua pasang bf yg xde fb..

gua xtau lah ape yg lawaknye dengan statement tu yg buat lu nk gelak..
sebab gua rase x lawak pon...
org xde fb tu sewel ke?
sebab klau gua tgk ade je kengkawan gua yg xde fb cerdik lg pandai..
gua rase kite yg sewel..

n klau gua buat statement org yg gua admire tu mmg xde fb agaknye lu ketawa terguling guling jatuh katil...

heh..
_________________________________

gua nk buat confession
gua memang larh x terrer IT..
xde formspring ke tumblr ke amende ntah lagi..
twitter pon gua x buat..
tapi gua xde lah rase koman pon..

prof madya pon ade yg xde fb...
kire gua hebat sket ar kan? keh3x..
dah, merapu!!!
tido!
________________________________

kampunggal..
saya cuma ada 2 org yg saya sayang...
pertama, saya sayang dia sebab saya x kenal die betol2x...
yang kedua, dia inspirasi saya.. entah sampai bila, biarpun saya hanya mampu simpan tu dalam hati.. ouh, saya jujur, sayang awak! sangat2x...

1 comment:

♥darina.srkdk♫ said...

part atas: sian gila ko wehhhh pehal org astro tu lembab gilaaa?? =O

part bawah: have absolutely no idea what ur talking about. -.-