Sunday, May 9, 2010

great qoutes from unknown n non-answered questions..

9 may 2010.. di jari yang bergerak menekan keyboard..
_________________________________________

ni qoutes yang aku jumpe n kutip2 from the unwellknown, my frens...
u guys great larh! terbaek!!

Luahan cinta ni mcm kentut sebenarnya.. bila kita tahan sakit gila...bila nk lepas malu r plak... tp klu dah keluar, pppeeerrgghhh...lega noooo!!! hehehehe ~ shafiq zabidi (smssmj)

A person with a new idea is a crank until the idea succeeds... i'm still a crank then.. =) ~ zera arika (smssmj)

Little things make life great ~ saziela (smssmj)

human shit is more worst than bullshit!! ~ amaar harman (uitm shah alam)

but theres no things that make me want to leave u ~ azraii (uitm shah alam)

I like living. I have sometimes been wildly, despairingly, acutely miserable, racked with sorrow, but through it all I still know quite certainly that just to be alive is a grand thing. ~ adila ishak (smksa)

If you love something set it free.
If it comes back it's yours,
If it doesn't, it never was. ~ shazana shaari (smssmj)

____________________________________________

aku nak tanye, korang ade rasa x friends around u changed a lot...
exactly when u browsing through their facebook..
what i'm saying here, kawan yang sekarang sambung blaja di tempat lain, dah x same dengan kite...
ke aku sorng je rasa macam tu...
aku tau, bile kawan2 lama aku buka fb aku maybe diorang pon rasa aku dah berubah...

tapi aku rasa mcm aku x..
heh??

____________________________________________

pernah x korang rase nak hentak diri sendiri sebab bengap sangat buat keputusan ikot perasaan...
aku ya.. n it's now..

katahuilah, perasaan itu terlalu sementara..

dont change ur dream bcoz of someone..
bcoz once it's gone, sometimes it's too late for u to turn back...
n then u'll realize that u loose the dream n him...
both..
_______________________________________________

if u loose ur dream...
n then God giv u another chance..
but then u hav to work hard triple times to achieve it back..
will u struggle for it?
even korang kene bersungguh sungguh usaha...
sampai korang rasa penat sangat...
sedangkan dapat ke x, x tentu lagi...
will u grab it back??
______________________________________________

kampunggal..
sorry, terlalu banyak soalan.. i'm confused..~