Wednesday, May 12, 2010

my candy..

tetiba rindu sama candy saya...
cess, rindu ke rasa bersalah sebab belum stelkan baju die??
(rindu betollah!)
__________________________________

anak sedara pertama saya..
UMAR WAFI BIN ZULFAKRI

age of 1 year n 3 months...

early of this june die nk pegi umrah dengan parents die, n my parents...
n i was assigned utk buatkan jubah utk die..
huk3x.. (sweet tak auntie nih??)
nk bli pun semua besar2x..
so, baik buat sendiri...
n i did it half way...

ni picture dia main ngan rabbit...

(kak ema, i stole it from your fb.. hehe)

tertunduk tunduk nk tgk muke rabbit tuh...
(rabbit btol nih, my family's pet)

rabbit pon da takot ngan peminat fanatik nih..
sampai tersandar ke dinding..


nk bagi makan pon kne paksa...
___________________________________

ade org cakap, saya ni sayang sgt anak sedara bcoz baru ade 2 org
(my candy n my sweets)..
klau dah ramai..
x larat nk layan...
___________________________________

ada kawan saya tuh, ade 13 org nak sedara..
die cakap bila nak raya, rumah mcam tadika..
bile nak kemas living room,
kne umpan diorang dengan ice cream sroh gi dudok dkat dapo...
ble nk kmas dapo,
umpan diorang tgk channel ceria dekat livng room...
ahaaaa..
sweetnya...

saya akan tunggu waktu mcm tuh..
happy to be with kids...
huhu...
________________________________________

kampunggal...
mencintai awak, bermaksud saya tetap happy tgk awak gembira dengan org laen.. xpe, saya x kisah even dihati awak saya cuma ada untuk sesaat..

2 comments:

♥darina♫ said...

comeeeeel main ngan bunny! ;D
ahahaha ohhhh best gila kwn ko tu. aku suka small kids!! ;)

ko betul ke buat jubah tu sendiri? =O
waaa cayala!

naimah said...

bunny yg kne buli dgn die...
huhu

yela doreen..
saya tukang jahit larh..
saya jahit baju, curtain...
: )