Wednesday, September 16, 2009

kedah.. i'm coming back!!

today is the last day i'm in uitm before going back to KEDAH!!!
hepy tahap dewa...
tak sabar nak balik berbuka puasa kat umah..
menikmati hidangan yg lebih lazat dan berzat dari DC..
hehehe
**********************************
checklist
kuih muih: da masuk dalam plastik beg (habis kerepek tu semua hancur aku kerjakan)
hadiah utk family: dah masukkan dalam beg (kalau tertinggal nanges aku)
laptop: dah ready utk di format balik ni (seteleh mendapat kuman dari laptop sahabatku)
baju raya: first skali aku masukkan dalam beg (yg tu plg excited)

so, everything done..

-----------------------------------------------
schedule
today...
8.00 a.m: bangun pagi, mandi, kemas biilk, packing barang...
1.30 p.m: datang PTAR (check muet, tapi xder nme jugak..geram!!! nasib baek depan aku ni ada abg FKM..haha sejuk sket ati.. tapi x ensem pon.. shafa lebey untung..hahah)
3.30 p.m: naek FKE floor 11, 10 n 18.. check carry mark...
6.00 p.m: fetch by my sister
7.00 p.m: arrived at her house (flora damansara)
7.16 p.m.: break fasting
8.00 p.m: and so on: buat je ape nk buat..

tomorrow...
morning: bangun pagi
6.00 pm.: bertolak balik kedah...
11.30 p.m: insyAllah sampai rumah.. menikmati hari hari teakhir Ramadhan bersama keluarga..

to all my frenz, selamat hari raya aidilfitri...
jemput2 la datang rumah.. (ajak2 itik)

No comments: