Monday, November 22, 2010

mereka berdua...

i'm a fan of them two..
tetibe nampak dekat home fesbuk (perlu mngeje mcm ni?? melayu tulen deerrr),
sorang kat atas, sorang kt bawah...

satu admin tuliskan panjang2..
1 tuan punya badan tulis 1 ayat jer...

but look at the number of "comments" and "like"

i wonder if lisa surihani one of nominees for "hot chick" category that won by scha in shout award,
will she win????

sometimes aku stress bile tgk status scha..
(tapi stress lagi jawab calculus)
asyik2 admin je yg update..
dah tu overreact lah pulek..
der, kitorang add sebb nk tengok status dari die..

thumbs up for lisa yang mmg selalu update status menggunakan jari2 sendiri..

biar jarang update janji dari diri sendiri, dari admin yg nk je aku sekeh sebb overwrite megah2..
tuan punye badan pun co0l je...

lately malas gaban nk update blog;
sebb tengah blend buku basic electric masok dalam otak..
(serius mcm nk telan buku, sehari buat 6 soalan je, jawapan 1 pon x dapat)

sebab tu aku rase sebenarnya aku patot jadi cekgu sejarah, dari electrical engineer..
cusshhh, cussshhhh, pergi ngkau calculator dari hidop aku...
Onion Emoticons

kampunggal~
basic je pon dah lemah, kalau balaja circuit theory nnti mmg aku nk kne kumpul duit nk gi bagi bribes dekat lecturer klau nk lulos nampaknye..
mengong...

1 comment:

nyzz_yanie said...

naimah,chayo!!!X1000000000000...:)