Friday, November 19, 2010

berok dan carrot

ternyata fenomena beruk di kalangan pengguna facebook makin menjadi.. sila saksikan paparan gambar di bawah.. adakah ini realistik..




apa kejadahnya remaja zaman sekarang bergadoh dengan berok.. adakah berok cuba merampas kedudukan remaja remaja ini di hati naib canselor utm???

kuang3!!!
yang sebenarnye, perkara ini berlaku diakibatkan oleh game berok vs carrot..
yang memang buat aku gila gaban stress ngn berok tuh!!
grrrrrrr!!!

sket je lagi laptop ni nk terbelah 2..
dan kalau korang nk maen, siap sedialah dengan mental yang kental..
sebb berok ni walaupon ddok dalam hutan je.
die ade ilmu2 cam david copperfield sket..

korang dah maen??? klau x silalah main..

tahukan anda kajian yang baru aku (professor naimah) buat,
perempuan lebih alert dari lelaki..
hal ini dibuktikan dengan game ni..

BEROK (atau nora sgt suke panggil babun) VS CARROT..

tengok!! juara dan naib juara, (juara tu aku, nampak x??)
jatuh kepade perempuan..
lalalalalala..

walaupon game ni langsung x realistic (mcmlah slama ni ade game realistic)
sebb berok tu ada kuasa ghaib, ada bom atom dan beberapa senjata yang di haramkan di malaysia,
die agak mencabar lah..
terutamanya mencabar kesabaran..

ape pon, selama mencuba untuk korang smua..

majulah berok untuk ktc!!
muahaha..
(ktc tu nma kolej aku, kolej tuanku canselor, seriyes kolej aku ni banyak giler berok)

(aku capture semalam time balik dari kedai, sebelah blok s12)

ni baru 1/10.. ade lagi bnyak puluh, aku takot nk gi dekat

klau nk try maen, click sini

kampunggal~
dah la, aku malas lagi dah nk gadoh ngn berok2 ni...

1 comment: