Tuesday, October 26, 2010

to Sultanah Asma Girl School students batch '08


ASMARIANS HOSTELITE '04-'08 ASSOCIATION

ASSALAMUALAIKUM.. (jeng3!!)

saya naimah binti mohamad, ajk perkahwinan persatuan ini dengan ini ingin mengisytiharkan tarikh dari 26 oktober - 1 november 2010 sebagai tarikh pemilihan calon oleh semua ahli persatuan..

ahli2 persatuan: batch '08 asmarian yg penah dok kat asrama..

objektif: (aku pon xtaw.. sila rujuk patinshah)

matlamat: (sila rujud nadiah)

cara caranya:
1) sediakan bahan bahan yang penting.. (internet dan latop)
2) pastikan minda anda bebas dari anasir anasir jahat.
3) sila putarkan minda anda dan fikirkan 3 nama yang layak menjadi presiden persatuan ini.
4) fikir dalam dalam.. sedalam dalamnya.. sebetul betulnya.. seyakin yakinnya..
5) bukak fesbuk, cari profile aku, click “send message” dan tulis 3 nama yang anda suka.. (bukan suka nama, suka orang tu lah)
6) kemudian click send..
7) done!!!

Okay??? X susah kann??? Ahhaaa, jadi jalankanlah tanggungjawab anda.. semua maklumat akan dirahsiakan..
3 nama yang di kecualikan;
Aku (perasan mcm hampa nk letak nma aku kan), sebb dah naek pangkat kepada jawatan “Ketua Unit hal Ehwal Perkahwinan” (nnti klau nk kahwin inform aku, aku tolong tengok.. ngheeheh) x, tolong buat hebahan larrhhhhh…
Nadiah (ceti tetap) Bendahari..
Fatinshah; setiausaha (yang mmg btol2x setia)

Nnti 2 hari bulan aku akan send balik message kt hampa semua, nama2 calon untuk di undi.. okay??
(mcm pilihanraya btoi ark??? Hehehe)

Btw, yuran kelab; RM 30 setahun.. bayaq sket2 pon xpa.. 30 bahagi 12 jadi lah bpa ringget ja sbulan (kira sendiri nah, aku ni lemah calculus sket). Bayaq kt cik ceti.. dia suka ja bab2 duit ni.. perlu bayaq sampai umur 25.. lpas tu kita enjoy duit tu di tempat yg besstttt.. tempat dirahsiakan (sebenarnya aku pon xtau) klau boleh, klau dah kahwin jgn pregnant time ni nah, nnti susah nk buat xtvt.. wakaakaka..
Dan mintak tolong lah sgt3x!, forward ni kepada orang lain jugak, batch kita.. sebb aku maybe x dak fesbuk beberapa manusia itu.. dan ditambah pulak yg tukaq2x nma.. (nma jenab tukar jadi jane, name senah tukar jadi sane) mna aku nk taw nma2x glamour gi tu… jenoh nk explore derr..

Ok to those yg dpt forwarded message, do come to my profile, NAIMAH MOHAMAD (klau kluar byk sgt org nma cmtu time search, tgk la yg paling comey tu, wakakaka) x, tgk la yg paling byk mutual friend tu, xkn tupon nk kna ajaq kan..
Ok, kerjasama sgt di harapkan.. aku tau, smue tgh final, aku pon.. tpi 3 minit ja eyh untuk ni..
Adioooo000ssss amigo000sss~

kampunggal~
nampak x? nampak x bahasa kedah kt situ??? hehehe

1 comment:

Yon Yusuff said...

hey~ conduct online election ka?hahaha.niceee~~