Tuesday, September 7, 2010

family gathering~

akhirnya cukoplah 6 beradik pulang ke kampung halaman..
abah pon tros plan nk berbuka sama2x..
ok, set tempat; hotel seri malaysia..
maka bergerak kluar dari rumah pukol 6.00 petang..

si umar yg tidak puase.. (umar, baru pukol 7 lah.. ni kedah, berbuke 7.24!)

ok ni abang sulung.. abg zul'atfi and wife, kak nabilah~
ni abang second dengan wife, kak irma, and umar wafi.. (o0pss!! tetibe abah ade kt blakang tu..)

ni kak mazira, third in family dengan husband abg zam dan baby elya (yg mna telah merampas title umar sebagai cucu tunggal.. muahaha)

ni pulak yg ke4.. kak mazni.. dan saya (ke 5).. naimah.. heheh..

ni saya dan yang ke 6, najwa munirah senget... heheh (senget tu aku yg tambah)

ouh, sedar2x tlupe gambar mak n abah.. bile nk ambik gambar kelap gi toilet lah, ambik fo0d lah..
ni je gambar mak yg ade..(sebelah kak irma)

raya tahun ni abg zul raya dekat rumah mertua, terengganu..
abg fakri, rumah mertua, penang.. (raya second baru balik)..
kak mazira, rumah mertua, kedah.. (raya second baru balik)..

konfem sunyi giler rumah..

cuit bahu kak mazni..
naimah: ey, hang gi balik usm, aku balik utm, raya kedua baru kita balik rumah..
mazni: oryte!

kampunggal~
arhhhh, bosan2x raya ni...

3 comments:

nurulain zakaria said...

Nak ke raye kat UTM mkcik?mengada~

black_mel said...

haha..dia x baca blog ker siap ckp psl senget...

naimah said...

ain: aku kan kental.. hoh0!
black_mel: haha.. klau die bace pon hbs terok pon tarik muke masam jek.. nnti hari raya boleh mintak maaf.. hehe