Sunday, August 29, 2010

toilet tu dengan 1 tujuan tapi pelbagai pilihan

here i got 10 different types and creative toilet bowl~
check it out!!

ni mmg unik+pelik=benar2x wujud!

sumpah klau terdesak mcm mna pon x sanggop nk gune open toilet cenggini..


ni memang unik+elegance style.. hoho..

ni mcm nk kne pikir 2 kali dulu before gune.. bapak garang muke die!

ni memang berkonsepkan mesra alam..
klau ade ikan dalam tu, boleh mati terkejut ikan dalam tu, setiap kali flush

susah nk paham. bukan ke mother mary tu ibu tuhan mengikut kepercayaan kristian..
boley pulak jadi header toilet bowl.. whoooaaaaa


yg mna 1 perasaan anda ketika menggunakan toilet ini..
terasa diri yang mangsa jerung ke, jerung ni yg mangsa korang..

ni mmg nk kasi pengguna cedera parah..
atau adakah pencipta ini cuba mengaplikasikan konsep massage pada masa yg sama..

ni mungkin bersesuaian dengan jiwa jejaka jiwang..

ni klau saxophonist nengok x ke bengang die..

ni mmg bapak muke tebal lah klau sape yg gune ni..
mmg co0l giler!!

kampunggal~
boleh x aku nk design 1 untuk toilet blok aku yg mcm zaman purba punya toilet ni!!

No comments: