Monday, August 30, 2010

the day~

hari ni masok kelas english, basic electric, programming semue orang muke mengantuk tahap cipan africa..

rase mcm nk mngamok je tadi bile dr nik x brenti rest langsung..
kitorang tgh sabar je tahan mengantuk..
"kite x berhenti langsung rehat untuk hari ni kan? xpelah, klau saya larat x kan awak tak larat.." ~ Dr Nik..
mmg makin sakit hati ni dengor tadi..
muke baizura lah yg paling obvious sekali mengantuk.. hahaha..
naimah: ey, baizura. ko pergi duduk depan meja dr nik tu. tunjuk skit bertapa mengantuknye kitorang smue ni..

bajet penat sgt sebab jumaat, sabtu, ahad ari tu kan test..
tau2x jelah perangai bagos kitorang yg study last minit hingga terpaksa korbankan tido..
dahla hari ni kelas dari 8pagi hingga 5 petang non-stop..

udahnya hari ni mmg bapak mengantuk!!!

tadi dapat result kuiz programming..
ho0yeeaa!!
akhirnya berjaya merampas tempat jana sebagai highest dalam kelas!
wakaka..

xpelah, hepy buat sementara waktu, nnti dapat result calculus tau lah aku mcm mne nk terjun dari bangunan tingkat 4 P02..

petang ini sangat sedih, sebab hari khamis ni last berpeluang nk bli nasi ayam penyek dekat bazar..
nnti kat kedah dah xde..
SANGAT SEDAP!! X TIPU!!

lusa test hubungan etnik!
mari study..

ouh, sebelum lupa..
SELAMAT HARI MERDEKA!

kampunggal~
1 bendera pon aku x nampak..
klau dulu masa zaman skolah rendah, penuh sini sana..
xpelah, klau ade semangat merdeka x semestinya tunjuk dengan kibarkan jalur gemilang kan??
yg penting jiwa itu ada!

No comments: