Tuesday, August 10, 2010

sudahlahhh..

baru sahaja cakap pasal hot stuff itu semua..
tetibaaaaa...

ptg tadi cik baizura telah membuat keputusan drastik dengan menukar status kepada "MARRIED"


sunggoh menggemparkan peminat peminatnya..
mungkin ada yang kecewa dan patah hati..
bilangan komen cuma mencecah 34..

n komen2x yang cukop sadis..


n komen yang cukop kejam..


komen yang cukop supportive..


komen yang cukop pasrah..


komen yang x dapat terima kenyataan..


urm mcm ni sekali...
haisssyyyy..

mungkin cik baizura sendiri sedang mengalami gangguan sekeliling sekarang..
apabila pergi mna pon semue pandang2x...
ape pon sabar lah baizura..
tu anugerah Allah..
n itu ujian Allah..

n semakin sepi die di facebook sebab terlalu banyak wall post..
x terlayan...

ape pon anda memang seorang yg kental!
heheh..
klau nk tau, die ni memang jalan sorang2x je..
sebab x suka susahkan org..
die x suke org tunggu die untuk gi kelas n mne2 je..
bio die lambat sorang2x..
klau gi mkn pon sorang2x..

sebab tu saya selalu je kutip die klau terjumpe kt jalan..
ajak gi mkn sekali...
n saya sgt suke belanje die..
sebab..
die selalu teringin nk makan itu n ini..
tapi nk saving..
n saya pulak klau nk mkn x sampai hati tgk die x mkn..
dah la kecik..
die x blagak.. klau xde, buat care x ade...
klau nk boyfriend kaye, bile2x pon boleyh dapat!

post ni bukan cuma nk membebel tentang dia..
tapi mcm agak buat mental ni meletakkan taraf bebudak lelaki ini semua rendah sgt...
eyh, yg buat statement ni, budak electrical engineering tahun 2..
n dari sm sains **lt** **hm**..
bukan lelaki2x tepi jalan yang mengorat org lalu lalang...
tapi dah nmpak serupa kan????

yea, saya nk tekankan jugak ni bukan isu jeles...
saya, antara yang ter rapat dengan baizura..
n saya pon da x larat nk dengar die mengeluh dengan perangai2x manusia ni..
statement die..
"saye doh malas nok caro" (some kind la, in terengganu slang)

haisy...
klau anda seorang yang berpendidikan tinggi..
buat lah mcm berpendidikan tinggi yea..
x payah nk buat perangai mcm budak2x
tangkap picture org curi2x lpas tu edit...
buat statement die hak milik ngko..
berebut sampai ugut2x..
heh!!

p/s: SeLaMaT BerPUaSa
SelAMaT mEnJaLAnI IbAdAh PuaSa~

kampunggal~
malas nk cakap ape arh..

No comments: