Saturday, August 14, 2010

one night with KLM n TESLA~

tadi gi bukak posa ngn ahli KLM..
aku sorang je first year..
kuang3x..
aku klau nk buat something dah x kire ape, aku redah je..

yg laen semue senior n alumni..
mkn steamboat n grill ape ntah..

sumpah kenyang giler..
sebab ko mkn je lah byk mne pon, charge die ttp rm18.90..
mkanlah ape sahaje...

n buat muke seposen satu table ngn akak2x 3rd year..
ade aku kesah???
huhuh..
alah, diorng pon dah mcm kengkawan je..
sebab tu aku sebat je gi first year sorang2x...

mkn dekat JB~
jaoh gile bapak..
dekat ngn danga bay..

lpas sampai utm pkol 10.40..
tros gi arked K9,..
meeting tesla..
n kertas kerje aku di teliti...

terkejut jugak diorang dengan budget 4000 aku..
huhuhu..

abg qaha dengan bersemangatnye backing aku...
ye! die mmglah stuju sebab die yg cadangkan penceramah mahal tu...

n lepas ni kne gi buat senyum2x sengeh2x kt pegawai pendaftar untuk kelulusan budget...
mmglah aku nk kne practice muke sopan+kesian+bertanggungjawab nk menghadap Encik Mus isnin ni...
dengan status first year student, layak ke aku dapat kelulusan budget sebesar tu...

hentam je arh..

nnti gi je sengih2x, bodek2x...

n tadi mase bukak puase..
ade abg adam..
pengerusi alumni KLM..
die manager tau dekat sime darby..
hebat kan..

abg sport.. aka abg nazrul..
software engineer dekat nokia/siemens..

abg zul..
engineer dekat proton..

abg fitri..
engineer dekat mhsc (ape ntah, aku pon x tau) pasir gudang..

byk lagi.. dah x igt...
kagum sgt ngn diorang semua..

aku tumpang kete kak elya (alumni KLM)..
die Executive Corporate Communication Department dekat Port of Tanjung Pelepas (PTP)

lpas mkn die bawak gi KIP market..
aku bli roti untuk sahur n 2 vcd...
lalalala~
karate kids & knight and day..

hari ni sgt best..
ye bile ngn KLM n TESLA, semue best!!
ok, mlm ni xleh online lame2x..
nk siapkan calculus...

nnti2x kne hadkan masa untuk online cume 2 jam sehari!!
cet! ( mcm lah nk jadi kan???)
ok janji pada diri, klau habes assignment calculus, upah diri sendiri tgk citer karate kids..
klau berjaya habeskan assignment basic electrical engineering upah dapat tgk knight n days..
:D

kampunggal~
tolonglah.. facebook ni lagi terok dari setan..
bulan puasa pon still menggoda..

3 comments:

shafiqabdshukor said...

terbaik la....
best kn ngan kitorg..
jgn segan2 ngan kitorg..
lame2 nnt kamceng la tu..
skrg pon cmtu kn....
anyway RM4000 seyes bnyk giler...
tp x pe la qaha yg check kn yakin jer..
gud luck ngan kertas keje...

naimah said...

hoh0.. senior KLM mmg terbaek! hihi..
abg qaha pon sempoi je yakin..
klau x lepas mmg nanges lah.. huhu

naimah said...

hoh0.. senior KLM mmg terbaek! hihi..
abg qaha pon sempoi je yakin..
klau x lepas mmg nanges lah.. huhu