Friday, August 13, 2010

kita 6 orang..



tetibe aku rindu ngn diorang ni..
sangat2x..

tambah2x mase lepak dalam bilik, ramai2x serabutkan kepala nk siapkan assignment programming..
dari pukol 10 sampai 4 5 pagi...
mkanan dah habes, keje x siap2x jugak...
siap ikot turn sape nk buat dulu, sape nk tido dulu...

dengan ade yg mamun..

gi kelas kekadang ade plak set nk pakai baju same kaler...

ape pon slalu kongsi sesame..
memandangkan ini je budak perempuan dalm kelas tu..
6 org je...

aza.. yusra.. ain.. syafiqa.. naimah.. syafa..

n aku proud sgt ngn diorang..
sebab in half way nak kejar cite2x masing masing..

aza
utm
mechanical engineering

yusra
uitm
chemical engineering

ain
utm
technology management

syafiqa
utm
petroleum engineering

naimah
utm
electrical engineering

syafa
utm
civil engineering

even semua bidang yg berbeza, tapi jiwa kami sama~
i really wanna always care bout them..
love them..
share sadness n happiness with them...

kampunggal~
sayang kamu smua!!!

3 comments:

nurulain zakaria said...

even...sekejap jep kat uit,...tapi bnyak bnda kite buat n banyk pengalamn n aktiviti kite wat same2....really miss that time~:(

syafawati said...

rindu aku ngan yusraa je cukup.
:)

weh, aku nak ni birthday aku.
ko kumpul laa duit ngan yit ain aza.
thanks.

http://www.irishcalvinist.com/files/2007/01/barbie-cake.jpg

*bapak demand aku ni*

amirah +) said...

rindu sgt..kawan mcm korang susah nak cari lagi.. =(