Friday, July 30, 2010

Malaysia’s 1st human smiley


wanna know ape ni??
ni kempen FnN.. untuk teenage or youth..

org ramai2x kumpul n form the smiley face..
mcm picture tu.. sweet lah sgt kn???

klau korang pegi ni, u'll get ice-cold F&N Fun Flavours for whole day.. mmg superb!! minum puas2x.. sampai sakit perot..

n ade mcm2x game yg best, *Human Foosball, *Gladiator, *Battle of the Bands, *Nintendo Wii Sport..
aku pon x gonjeng lagi game yg unik+tak pernah tau ni..
but klau nk try, join benda ni ok..
angkot geng ramai2x

n korang jugak boley Design and print your very own personalized Smiley Tee.. korang boleh design tshirt n print out time tu jugak.. hasilkan tshirt ade pic smiley comey2x ye, kasi aku 1.. nk jugak!! hehe..

kt sane pon ade vibrant hope ballons.. as korang mcm boleh buat wish then lepaskan wish korang ke langit tinggi.. (ni klau bercinta boley lah, nk sweet2x konon..)

nk tau detail n nk pegi???, click kt sini (Malaysia 1st human smiley).. ade link.. check out!!

kampunggal~
be a teenage, with a smile
alahaiiii.. sweet pulak mlm2x cenggini...

No comments: