Friday, July 16, 2010

first week

baru first week blaja, dah ade assignment..
credit to PM Dr Nik Rumzi..
(dahla aku first group nk kne present jawapan assignment)
bertuah giler dapat first group so nnti bile dah topic susah2x, group aku dah terlepas..
heheh
once again credit to PM Dr Nik Rumzi
ni haa, bila aku dh study.. mcm ni lah jadinya rak buku ni..
pakai letak2x je kt atas tuh..
(nnti aku susun cantik2x. sekarang susun cantik2x nnit nk ambik balik)

ni haa, meja study yg mcm *&^%&*
segala mak nenek aku letak..
nnti aku kemas..
nntilah.. sekrg busy..
(alasan2x)


ni adalah printer yg sentiasa berkhidmat dengan aku..
sayang kau printo (name die tu eyh)
wlaupun tube ink tu ade msalah dengn kaler biru..
mlas aku nk buat terer repair2x..
kang habes lantai bilik aku bertukar kaler..


ni 3 buah buku yg dah beli..
total spent???
ahhh, xyah cakaplah.. nnti korag terkejut..
bukan sebab mahal sangat, tapi murah sangat..
sebab maths tu local book..
yg integrated tu mc graw hill tp murah jek..
tu nampak x cinta hati saya, "electric circuit"..
tu je yg mahal..
dah penuh conteng2x..



cinta hati saya
page first, dah lekat reading list.. (thanks to printo)
credit for e-learning Dr Nik


ni hasil saya mentelaah buku ni..
untuk first week, first sem, firt year...


dalam kelas aku mmg lambat giler pick up subjek ni..
klau dlu kt UiTM Dr Rosli ngajar aku boley pick up 40% je..
ni 15 kali ganda ajar lagi ekspress dr Dr Rosli..
mcm nk jerit "PAUSE!" je kt Dr Nik..

kampunggal~
so, sape cakap electric itu bukan jiwa aku?
even lambat pick up pon aku x pernah mengalah..

No comments: