Sunday, June 27, 2010

urm, rumah kecil pon xpe.. : )

semalam die call cakap nk jumpe..
urm, knape ye..

aku pon mengambil kunci kete dan drive ke tempat yang di janjikan..
jaoh kot.. len kali dekat2x sudah..
wahhh.. die dah tunggu.. dengan kemeja n coat lagi tuh..
cuti2x ni nk pegi mne pakai smart je..
outstation lagi??
direct alasan tu...

tibe die cakap nk ade surprise untuk aku..
heh.. surprise??
sejak bile pandai surprise ni?
tibe2x die hulurkan invelope kat aku..

aku buke invelope tuh..
waahh, ade picture...

ini...


aku terbangak.. ni??
surprise ape kejadahnya ni? bagi gambo kt aku??

tibe2x die cakap..
ni rumah yang die buat untuk aku...
die nk tau aku suke x design tuh..

aku gelak..

pergh!! gila x suka..
aku senyum!

ni lawak ke apa?
biar btol awak nk kasi rumah mcm ni?
ni rumah btol ke tanah liat ni?

klau korang percaye ke?
sumpah xkan..
ni bukan surprise ok, ini kelakar..

die senyum je..

die ckap, buat ape nk tipu..

lagipon awak biar btol buat rumah ni..
klau boyfriend saya donald trump pon blum tentu die buat rumah ni untuk saya..
stakat bisnesman dalam malaysia, mampu ke awak?
ke awak nk cakap 100 tahun lagi baru rumah ni siap??

die senyum lagi..
ape kene ni..
aku pon risau gak oh..
orang cakap, kalau dah pelik je ni perangai, maybe nk mati..
tp aku tetap rase nk tergelak je time tu..

"kalau saya bawak awak pergi rumah tu nak?"
aku terdiam..
eyh bio betol..
ni btol ke? aku tgk pic tu pon tau, bukan kt malaysia kot..
jgn nk tipu!

die keluarkan something dari poket coat tuh..
tiket flight..
argh, ni baru menang judi piala dunia ke apa..
aku ambik tiket tu..
rome??




tibe tibe aku ditolak..
aduh! sakit!
aku menoleh ke belakang..
"oi, bangun! dah subuh!"
bf aku tu bertukar menjadi seseorang yang bukan sepatotnya..

alaaahhh!! mimpi ker!

termenung atas katil..
ouh, aku tlupe.. aku xde bf..
mne ade lesen lagi nk drive kete...
n tu kan rumah iron man.. mcm mne nk jadi hak aku??
ahhh! stress!

kampunggal~
rumah tu.. rumah tu.. nak!

1 comment:

Anonymous said...

tu la pasai..
baru nk tnya bila dpt lesen..