Sunday, June 6, 2010

TAG from syafawati hidayah~

write 5 interesting facts about the person who tagged you

(but i'll write more than that!) : )

1. rasanya dia x pernah ada 1pon baju kurung yg bukan kain cotton..
2. sanggop buat apa saja untuk makan kyros kebab dekat pkns..
3. akan mencari seribu satu helah untuk guna duit mak die, dari duit die untuk beli ape2x (buku yg miss fatimah jual RM 75, die sroh mak die bli kat luar so die x kne gune duit die sendiri. mak die terpaksa beli RM 150 kt luar)
4. dah start saving untuk wedding die from now, RM 25/week. sedangkan bf blom ade..
5. sangat suka mee sedap (original).. sanggop bukak puase makan mee sedap ni je..
6. sangat penakot. even nk bli tiket wayang pon x berani dengan cashier tu, aku yg selalu jadi mangsa dia klau nk beli or tanya apa2x..
7. klau rumate die semua dah tido, tapi dia blom, dia akan text aku cakap die takot n nk nanges.

5 interesting facts about yourself or your hobbies

1. kalau dah cintakan seseorang saya sanggop buat apa saja..
2. cintakan jahitan, masakan.. but also taekwondo..
3. takkan cerita masalah pada bestfriend sendiri, tapi org yg kurang rapat, tp saya percaya sgt2x.
4. i can do anything alone if i want to.. (pergi menara SAAS, seksyen 2 malam2x, fakulti malam2x)
5. akan cari orang terdekat untuk menangis bile sedih

3 comments:

syafawati said...

okay ni self defense ye!
bukan cari seribu satu helah.
sebab prihatin, kata buku tu limited laa apa benda lagi alasan, aku pun prihatin kasihan kat klasmates aku takut diorg takleh blaja. bukan 150, 140 lebihsikit je.

hmmp! ;)
*senyum bangga*

**tapi aku rasa aku yang tak belajar, hish, sebab chem sem2 overall result aku jadi #%^&*&^@!!

naimah said...

tulah kau, mnyusahkan mak ko lg.. sebab tulah kimia ko mcm tuh.. hahah..

prihatin apanya, buku tu ada lagi 10 kotak lebih lagi..
xde org bli pon...

naimah said...
This comment has been removed by the author.