Thursday, June 10, 2010

perang saudara.. salah aku lagi ke???

semalam sedap je aku n syafiqah meng komen status ain.. ade 2 org malaun telah membuat gangguan emosi..

kes1: lawan tarik tali yg kelas aku hantar wakil yg mna aku sorang je perempuan lgi 9 org lelaki, aku disalahkan sebagai penyebab kekalahan.. sedangkan si izhar monyet ini yang menjadi anker n syok sgt org ambik gambo die sampai bile wisel dah tiup pon die x sedar.. last semue ke depan dalam masa 2 saat...

kes2: aku disalahkan penyebab kekalahan dalam game baling telur.. memanglah aku yg memecahkan telur tuh, tetapi aku juga insan biasa~ heeeee..

silalah baca pertuduhan yg dilemparkan kepada kita kaum wanita.. nk je aku belasah 2 org ini..

















sejak aku ade account fb ni, ni la comment paling panjang pernah aku involve.. 144 comments..

syafiqah: gua suke giler comment lu..
"itu laki ke ap sampai bole kne rogol. xgagah lngsng."

gua tergelak nak jatuh katil weyh! sumpah kelakar!

kampunggal~
saya rindu parasit parasit ini...

5 comments:

syafiqah said...

wa tau komen wa mmg membrngsngkan;D

Anonymous said...

nasib baik aku tdo awal semlam.
dewasa ni aku dah makin insaf dan menjauhi pergaduhan.
segala isi hati yang tak puas hanya diluahkan di belog yang takde org baca pon :)

capa

naimah said...

syafiqah: ko mmg superb babe! gua salute sama lu..
eyh, ko klau jual karipap time tu ok gak an?? hahah

capa: ko mmg, org tgh perang dunia ko sedap je tido...

naimah said...
This comment has been removed by the author.
syafiqah said...

bangek kot.weyh.ak xske r cite psal kari*** ni.xenak didengar.ahaha.pphm je r