Wednesday, June 2, 2010

customer saya


ada ingat aku cakap aku buatkan anak sedara aku jubah??
dah lama siap n customer aku dah pakai pon.. hik3x..

rasa mcm rizalman ibrahim pulak bile dah siap jahitkan baju untuk customer..
nnti aku bagi alamat butik aku ea.. haha
(perasan nak mati)

mula2 sekali.. ukur kain mngikut ukuran tuan punya badan, dalam erti kata laen ukuran badan customer.. aku ambik ukuran dari t-shirt customer aku ni.. labuh baju ukur dari badan die sndiri..


tanda bahagian yg nk dipotong..


then mulakan menggunting.. zap zap zap..


kemudian jahit sehingga menjadi baju yang sempurna..

jeng3x..


hi dia customer saya.. huk3x..


kain ini sgt jarang sebab umi die takot die panas nnti dekat arab saudi..
sebab die ni mmg xleh hidop tanpa aircond.. : )
sangat x suka panas...

saya buat 4 helai untuk dia..
kampunggal~
model ini kesayangan saya.. hihihi

No comments: