Tuesday, May 25, 2010

tabiat x bagos...

3.00 a.m..

belom tido..
tadi masa pkol 12, rasa mcm dah nk gi tido sebab dah x tau nk korek apa lagi di internet..

tetiba nampak bookmark, butik sunlay..
singgah kejap..
ushar2..
aduuhhh.. terbekenan dengan batik urban die..
mmg dah niat di hati raya ni nk pakai batik..
(sebab suke sgt tgk someone tu pkai baju batik.. *wink*)

batik cantik wo00..

then dari sunlay butik, terus menjelajah..
dan menjelajah..
kadang2 mcm nk terkeluar bijik mata sebab dah berkenan sangat, tapi mahal pulak..
300+, 400+...
nnti mak aku cakap aku ni da jadi mak datin nk bergaya lebey...

tapi cantik weyh..
then trus proceed ke pilihan ke 2 saya..
chiffon...
aduuhhh.. cantik sunggoh...
harga boley tahan..
paling mahal pon 90+..
paling murah 48..
upah jahit bukan lah mahal sgt..
25 to 30 je...
kdg2 20 pon ade je...

hasilnya..
dah berapa banyak yg aku follow blog diorang...
rambang mata.. hik3x...

shopping kain ela je yg best pon online..
klau baju nnti x kne saiz kang susah..

tambahan pulak byar pon online..
cimb click..
msok je account n transfer..
tu mmg lah x bagos..
habes lah duet..
habeslahhhhh..

(saper yg blom ade account cimb click better jgn buat)
gune manual je dkat atm
huhuhuhu

haaaisyy...
klau btol2 nk batik tu, saya akan saving, sampai dapat jugak!!!

kampunggal~

1 comment:

saz said...

naimah. batik beli kat kelantan murah je. kirim lah kt sesapa. rm 90 pun boleh dapat. serius cantik. my mum just got 3. happy sgt3 beliau. hehe