Sunday, March 14, 2010

terHANGAT di pasaran!!!

pagi2 lagi mcm biasa berangkat ke ptar..
before tu singgah dulu kat koop..
beli brekfes mcm biasa, oreo n dutch lady full cream..
paper kosmo 1...

nak dipendekkan cerita..
dung dang dung dang...
sampai fakulti, baca paper...

tertarik 1 artikel ni....

"RIBUAN LELAKI TAWAR JADI KEKASIH"..

korang cari la pepaer kosmo ari ni...
page 49..

summary nya:
cerita bermula, apabila sebuah universiti di china yang mempunyai nisbah seorang perempuan = 25 lelaki telah meminta pelajar2 perempuan kat situ tulis hasrat diorang masing2 dekat internet... seorang perempuan ( boley diakatakn cun) tulis hasrat die...

"nama saya ialah Zhang Mengqian, pelajar gred 1. saya fikir saya seorang yang menarik tetapi anehnya saya tidak mempunyai teman lelaki. bagaimanapun saya percaya pada takdir. jika anda mempunyai impian yang sama, sila datang ke bangunan asrama saya dan jeritlah nama saya antara pukul 12.30 hingga 12.50 tengahari pada 11 mac 2010. saya akan melihat anda dari asrama, jika anda sesuai dengan cita rasa saya, saya akan turun berjumpa dengan anda.."


dan tiba je waktu yang ditunggu tunggu..
masyaAllah.. beribu yang datang kat dataran asrama tuh...
last2 die x kluar asrama langsung...
sebab terkejut kot...
hisy2...

keratan akhbar...

(da berpuloh kali aku rotate, die x jadi gak, pandai2 la korang tonggeng laptop tuh)

aku yang terbaca, terbangak gak sekejap...
fuhhh.. kalau mcm ni lah... senang ar...
tambah2 budak engine kannn???
nisbah berapa eyh... dari 300++ ade 75 je girlz...

aku tengok syafa,
"syafa, ko buat tengok mcm ni.. aku nak tengok ade bpe orang datang kt dataran mawar tu esok.. hahaha.."

kalau boley nak je suroh yot, syafiqa, syafa n ain buat...
then aku nk tengok name siape paling banyak kne jerit...

best nih....
tapi dinasihatkan jangan meniru aktiviti ini...
especially tanpa pengawasan pak guard mawar....
takot nanti ade pagar roboh.. kikikiki

3 comments:

Anonymous said...

bangangg...
mestilah nama syfqa

capa

naimah said...
This comment has been removed by the author.
naimah said...

ape bangang2??
blom try blom tau...