Sunday, January 3, 2010

on my 19th...


btw, today is the last day for the sale.. (amik kesempatan)
exactly wannaa buy a handbag.. da lama gile teringin..
huhu..
so, today i got 1, cleef..
puas hati la jugak..

lunch dekat sg. buloh..
makan satay kajang.. huhu..
n to my surprise..
ade cake!!! huhu..


ocka.. (even i'm not into mocka, but it's fine)
excited larh..
thanks my sis, kak ya n my bro in law, abg zam...

selamat hari tua (naimah).. dun ask me why hari tua, tu abg ipar aku punya kerja..

lpas tu pergi jusco bukit raja pulak..
rembat 1 lagi handbag..
cleef jugak..
(lpas ni mkan handbag, jgn mkn nasi!!!)

malam baru sampai uitm...
suddenly syafiqa ajak gi bilik yot..
knonnya nk discuz programming..
aku pon da naek pelik..
pesal lak nk bincang mlm ni..
tapi ikot je la...
elok aku masok je...
aku telah disimbah dengan bedak... kerja yot n yusra..
habis puteh trus...

maka keluarkah syafa dengan kek di tangan..
pergh, sweet gak classmates aku nih.. (baru sedar)

diorang suroh aku tiup lilin.. (sebenarnya lilin sebatang pon xde)
maka aku pun potong la kek tuh..
syafa sambung potong lak lepas tuh...

(da tinggal separuh baru nk ambik gambar)

dengan selamba badaknya dia sapu muka aku dengan icing tuh..
lpas tu suapkan kek...
lpas mkn2, diorang ni buat pesta sapu icing kat muka la plak..
maka habes lah...
muka aku paling juara..

(budak2 ini sweet giler)

to: syafiqa, syafa, yusra, ain, aza..
thanks sesangat! really enjoy the night..

so, today i got the second n third birthday cake of the life..

3 comments:

syafawati said...

sebab aku yang pegang kek, aku laa yang paling sweet kan? ;)

naimah said...

takley blah la ko..huhuhu

Anonymous said...

bukan yusraamirah ke paling sweeeetttt?? huhu