Friday, December 18, 2009

cuti itu indah..~ (kononnya)

semalam cuti lagi hari jumaat.. untuk ke tiga minggu berturut turut..

dari raya aji..
birthday papa angkat (sultan selangor)..
awal muharram..

the next friday pon cuti jugak..
krismas carol.. (carol tu sja nk tambah2)...

maka jumaat ni nk balik kedah..
seminggu utk mid sem break...

rabu ni test kimia...
study pon baru separuh.. huhu..
seket2 lama jadi banyak..

isnin ni, ada perbicaraan untuk second round..
good luck untuk kengkawan yg bakal mengahadapinya. hehe..
jangan nk ketawa macam aku lak masa masok bilik perbicaraan tuh eyh..

ari tu aku da tersenyum senyum nk ketawa..
nasib baik hakim tu buat2 x nampak.. (exactly mang nampak coz berdiri depan dia)..

mana aku x gelak, masa dia baca pertuduhan tu aku rasa macam baru buat 1 pembunuhan je..
gila la diorang tuh..
habes xde keja nk buat kowt..
ngeng~

kat kolej aku sekaran (kolej mawar) belambak budak u laen datang..
untuk karnival iktiraf..
ntahlah karnival amenda tuh..
nampak la berbijik bijik bas yg datang..
usm, utm, upsi, unimap.. n etc....

cuti ni nk gi beli tiket bas..
tgh pikir2 nk balik kedah hari apa...
jumaat pagi kot..

report fizik dah siap utk part aku..
khamis petang ni nk hantar.. (syok sampai terlompat lompat)

report kimia dah nk siap...
baru je text dr. robert mikhail (jangan jeles) huhu...
nk jumpa dia buat discussion..
n he replied, "i am away on leave until january. u can delay submission until then, see me before u submit"..

kepada yot, yg tak percaya aku msg ngan dia, len kali percaya2 lah erk.. haha
ada lagi dlm inbox aku.. kakaka..

k, aku pun xtau apa yg aku mengarut karut dalam blogpost kali ni..
semua benda aku camppur..
saja dah xda kerja..
nk jugak buat newpost..
ngeng!
tata titi tutu...

1 comment:

syafiqah said...

yot jeles laa tu dgn ko.smpai xmo cye;p