Monday, November 16, 2009

cerita yang sama..sampai bila??

isu semasa: keganasan sedang melanda..

mangsa: students of foundation in law, engineering n tesl (girls) of uitm shah alam, 0910..

jenis keganasan: place these students from groundfloor to 4th floor

berita selanjutnya: seperti yang dikhabarkan kelmarin, anggaran aku terhadap hukuman itu benar benar berlaku. dapat je kunci bilik tadi 1B-04-26(c).. 04! tu menujukkan tingkat 4! dengan kesedihan terlampau kami bagaikan sedang mengangkat bendera putih menyerah kalah dan terpaksa mengangkut semua barang2 dari groundfloor ke tingkat 4.. sumpah cam nak tercabut bahu.. aku angkat 2 trip je.. thanks to yot, ain n fatin yang tolong angkat barang aku..
apakah tidak cukup lagi dengan surat pertuduhan itu?? sehingga terpaksa menghadiri perbicaraan pada 7 disember ini?? dan ada khabar angin sepoi bahasa mengatakan terpaksa membayar rm10 bagi setiap kesalahan..
apalagi naimah.. malayanglah rm40...
rasa macam nak turun makan pun tak sanggup.. biar lapar kat atas ni.. (kononnya..)
dahla wireless tak dapat... sabo je la..
kalau aku tertinggal barang pikir 120 kali dulu befora nak naik balik.. blok b weyh! kalau a boley tahan lagi..
sedey weyh.. sedey tahap panda ni...

kesimpulan: alang alang diorang letak aku kat atas, lagi aku nak buat semak

kesedihan: bilangan anak tangga dan toilet yang macam purba

roommate: ok la..

fikiran: fikir pasal result yang taklen bukak lagi

setel: unblock aku punya wireless id dekat menara Sulatan Abdul Aziz Shah tingkat 6. beli bantal dekat seksyen 7.

terakhir: cuba berfikiran yang terbaik tentang bilik ni. at least kalau bukak tingkap takyah risau, takde pencuri nak panjat sampai tingkat 4. nyamuk x larat nak terbang cari aku. broadband dah jadi baik. exercise setiap hari.

1 comment:

Yon Yusuff said...

ada hikmah di sebaliknya.
hehehe~
mungkin hg akan muncul sbg kawan yg terkurus lepas ni.

XD.