Tuesday, May 12, 2009

done my "duplicate"

selepas.. ntah la bpa hari, aku pun tak ingat, akhirnya short story ni siap..
banyak juga yang aku rancang macam lain, last last jadi macam lain coz tersilap plan.. haha..
last post ni cam crowded sket, btol2 rush nak siapkan..
masa tak mengizinkan..
tapi harapnya tak da la tanda tanya apa2 yg x jelas..
lpas ni sambung study, tak tau lagi bila nak meringankan tangan menulis kat blog ni..

to those yg going to for upu, mara or jpa wish u all luck!
yg dah pergi matrik, rasanya tak terlambat lagi nk wish good luck for u all..

~salam persahabatan~

No comments: